VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

lördagsmorgon på Oxelgatan

Kategori: Vardag

Vaknade av att T gnydde. Undrade vart hon var.. I sin säng ju! Sovit första natten i sin nya säng utan ett ord(vad jag vet iaf) :-) Kan vara bra att vänja henne vid det då det inte är långt kvar tills hon får konkurrens hos mamma och pappa.. Ja hon somnade om med en gång men inte jag.. Kom på att jag var vrålhungrig, så upp och brygga kaffe med en stor skvätt grädde i och nu sitter jag här sen en timme tillbaka drygt. Älskar att sitta uppe själv tidigt på morgonen med tända ljus.. 
 
Idag blir det att åka till Södergatan och tvätta lite. Har inte fått min torktumlare än och vill inte ha tvättberg då jag känner att det finns annat roligt att hitta på. Ordning och reda ;-) 
Sedan en sväng till förr&nu för att se om jag kan hitta just den ljuslyktan/lyktor jag har tänkt mig till mina köksfönster. Inte alltid lätt att få till det när jag inne i huvudet redan bestämt hur de ska se ut. Bara hoppas att någon har tillverkat den då liksom. Funderat på att tillverka egna betongbord.. Men sedan sade en smart vän att det kanske inte är så praktiskt med små barn för de är rätt hårda och blir nog också tunga.. Nej det kanske får va helt enkelt.. Vart inne på satsbord från MIO men tvekar på det med nu.. Det är det jobbiga med att vara ombytlig.. Ena dagen vill jag ha så.. andra nåt helt annat.. Gillar de flesta stilarna så inte konstigt att jag aldrig riktigt får till de liksom.. 
 
MIO 995:-
 
 
Jysk 750:-
'
3500:- sisådär.. 
 
Ja det är inte lätt alltid.. Att en ska behöva omges av idioter jämt.. Fast ett gott skratt förlänger livet och skadeglädjen är den äkta glädjen säger de ju så.. Att en del inte förstår när de handlingar de gör bara drabbar dem själva.. Ska en tycka synd om dem eller får de skylla sig själva tillslut.. Alltså det är svårt att veta om det går hjälpa dessa eller om det är kört liksom. De lever i sin bubbla och kommer inte ut. Då är det väl ändå bättre att de sitter i bubblan och leker.. Men när en själv ständigt blir indragen i bubblan så blir situationen lite mer avancerad kan jag tycka. Att en ständigt ska behöva omges av idioter.. 
 
En annan tanke som slog mig igår kväll var när C berättade om sin dag och jag inte riktigt lyssnade utan gjorde en massa andra "måsten". Jag stannade upp och kom på att mina döttrar dagligen delger mig deras tankar och händelser i livet och jag tänker inte så mycket på det, men det är ju ett bevis på att jag som förälder faktiskt är godkänd av de viktigaste i livet, mina barn. Rätt cool känsla när den dunkade mig i ryggen och jag satte mig ned och lyssnade färdigt på vad C hade att säga. 
 
 

Jan. 22, 2014

Kategori: Vardag

Här sitter jag och väntar på att C ska komma hem. Lite halv seg just nu känner jag.. Har haft möjlighet att vila sen vi kom hem med T från dagis men icke..

Har kommit i ordning på en höft i huset. Är en "kännare" så det tar sin lilla tid att få ordning.. :-)

Idag har jag tänkt göra egen minestronesoppa!! med nybakt bröd! Jag vet.. varför? så smidigt att köpa.. ja ibland vet en inte va en gör.. ;-)

Flyttdag!!

Kategori: Vardag

Idag går det stora flyttlasset!! Jippi!! Det var segt att åka hem igår, för alla. Ingen ville lämna det nya hemmet.. Känns ju bra :-) men kommer sakna mitt gamla hem.. Ja vissa delar av det iaf, inte just badrummet kanske men det hade vi ju tänkt renovera innan planer på flytt klev in och exploderade. Jag lovade de som hjälpte mig flytta sist att det var verkligen sista gången.. Nu har jag bytt flytthjälp och visslar lite som om det är aldrig vart nämnt ;-) 
 
Ja först ska jag väcka C som ska på klasshandboll i Skövde. Första matchen startar 08.00 såklart. Tur det finns snälla föräldrar som tar hand om andras barn när en annan verkligen inte hinner med.. Så hon vet vad hon gör idag iaf, F får allt hjälpa till och flytta hon.. 
 
Konstig känsla det här med att lämna Södern och Cornerlivning bakom sig... Men som F säger: " En måste leva lite farligt ibland också" :-) 
 
 

Oxelgatan 3

Kategori: Vardag

The big day har äntligen kommit och vi har fått nycklarna till vårt nya hus!! Började redan igår kväll med att måla om Thyras rum. Ja det var blått med fina stjärnor men jag är ingen henperson så ja min tös ska ha rosa för hon är en HON.
 
Vi köpte verkligen huset av trevliga personer med smak och nu är det våran tur att ta över resten av renoveringen. 
 
Jag har bestämt att jag ska ha min fina lampa i sovrummet och då måste vi ju självklart ordna till det så den passar. ;-) 
 
 
 
Om jag får bestämma vill säga..
 
Nu är det dags att gå upp så vi kan komma iväg :-) 
 
See you!!

2014

Kategori: Vardag

Året har gjort en rivstart! :-) Om mindre än en vecka går flyttlasset! Så overkligt på nåt vis.. Lämna vårt lilla vita bakom oss, hoppas det kommer någon/några snart som älskar det som vi gjort/gör.

Börjar året med lite semester sedan tänkte jag vara hemma ett tag:-) så vad passar inte bättre än lite bloggande igen. ;-)

2014 kommer det hända en hel del så nåt måste det ju finnas att blogga om.. Kan ju alltid klaga lite annars:-)


★Thyra festar på champange i kvarnhagen på nyårsafton★