VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

Fullt upp tror ja

Kategori: Vardag

Ja först och främst så har jag bloggat från appen och ja här finns det inga inlägg ser jag. Kul.. Ja nu tänker jag ta bort skiten iaf! Blir smått irriterad när inläggen bara försvinner via den. 
 
Över en vecka sen då som jag skrev något, vad har jag gjort under den tiden tro.. 
Jo, det blev det lilla bordet från IKEA, provsatt stolarna som jag så gärna ville ha. Ångrade mig. Ej så sköna som jag hade hoppats på för tusenlappen styck. Åkte till IKEA med Thyra. Hmm.. Ja det var LITE svettigt men det gick.. Gör kanske inte om det och rekommenderar det inte om ni ska handla mycket stora saker.. JA tur jag varit på gym.. :-) 
 
Införskaffade födelsedagspresenter till Cassandra som fyllde 10år i måndags. Stora tjejen firade sin dag i Sälen! Härligt med fint väder och skidor. :-)
 
 
Vi är på sluttampen med hennes rum som har fått en makeover. Målat och grejat har vi gjort så nu finslipar vi  på det. Hoppas det verkligen kommer bli en överraskning för henne. :-) Lägger inga bilder och som sagt det är en hemlighet så visa henne inte blogginlägget ;-)  
 
Idag ska jag inhandla tapeter:-) Ska tapetsera bakom tvn. Hittat den tapet jag vill ha just nu. Även resten av väggarna där ska bli vita tror jag. Mycket vitt nu:-) Har en stor hink som måste ta slut tycker vi:-) 
 
Peter har målat om en massa fönsterfoder och element. Det gör verkligen sån skillnad när det kommer på ny färg alltså. Kvar är nu köket som ska få vitt tak och vita väggar. Sedan har jag en tanke på övre hallen... Mmm.. vi får se:-)
 
Jobbar helg denna vecka så ledig idag och imorgon. Idag blir det iaf ett pass bodycombat! Körde i fredags och det var helt sjukt jobbigt!! Va verkligen helt slut.. Men två dagar så var jag där och bokade upp nästa pass. Konstigt.. 
 
Bodycombat är en högintensiv non-contact träning med inslag av karate, taekwondo, kung fu, kickboxning, capoeira, tai chi och muay thai. Det går fort med många olika kombinationer av slag och sparkar. Sjukt jobbigt så tårarna nästan kommer men så jäkla kul!! Inget för dig som bara vill "lulla" runt, här har du inte en chans att göra det. Instruktörerna är galet taggade och kör med mottot: ”What does´nt kill you makes you stronger”
Stämmer dock:-) 
 
 
Nu ska jag kicka igång denna dag med sänghäng med Thyra!! 
 
 
 

Måndag 18 februari 2013

Kategori: Vardag

P tog en promenad med en trött Thyra. Jag avböjde att följa med och skyllde på tvätten. När de gått så hällde jag upp en kopp kaffe och satte mig i soffan med datorn i knät. Ska kolla på nytt köksbord. Litet, fyrkantigt med sex sittplatser minst. Går det hitta tro? Har ett runt bord med två iläggs skivor och sex tygklädda stolar till salu framöver. 
 
Detta skulle nog passa bra billigt och litet :-) 
 
Åhh dessa va ju snygga men så opraktiska.. Leta vidare får jag se.
 
Annars ser veckan ut som så att jag bokat de pass jag vill gå på, 5 timmar ska jag försöka få ihop och fikadejter bokade de med;-) Jobba två dagar, jobbigt men det får gå. nu är det dags för lunch. 
 
 
 
 

♥ 7 månader ♥

Kategori: Vardag

Lillan blev idag 7 månader.. Stora lilla Thyra:-) 
 
 

Jobbhelg

Kategori: Vardag

Ja och lika med jobb fredag kväll. Avklarat och nu är det dags för mig att sova. Eller det var det för en halvtimme sen typ. 
 
Var på trevlig frukostdejt idag med bästa Gunilla. Vi hade en trevlig pratstund för att sedan åka hem till våra familjer och umgås lite innan jobb. Men lilla syster väckte oss mysigt idag, på sitt lilla vis.. Mmm... Thyra gillar sin moster iaf och Cassandra tycker hennes moster e lite crazycool och Filippa tycker hon sjunger roligt. Jag och P vill strypa henne ibland;-) ingen undgår lina the taz!! Alfons är sin mor upp i dan!! Crazy:-D Fast på positivt sätt. Den grabben kommer klara sig bra, precis som mor sin;-)
 
Nu måste jag sova så jag orkar med att jobba imorgon. Tack för idag!! 》》peace love and rock'n'roll《《
 

Alla hjärtans dag!!

Kategori: Vardag

Japp och jag är inte på humör... Vill helst bara elda upp allt och köpa nytt.. Sån dag idag serrni.. Inte så roligt men jag fick ju ett presentkort på Förr&Nu imorse så det ljusar ju upp lite :-) 
Försöker möblera om vårt råttbo och det blir bara värre.. Grejer överallt och jag får ingen ordning på nåt.. Fy vad ledsamt de är!! Måste söka inspiration.. Får bli några timmar framför datorn för att hitta den rätta känslan. Kommer den inte så är det tyvärr så att vi får leva i denna röra. Får sätta skyggslappar på P. Han avskyr verkligen när jag "stökar" till. Jag gillar inte när han kommenterar de heller så ja mycket muntert här. 
 
Ska försöka få till en liten kärlekstårta idag med, kommer gå som en dans med all den kärlek jag svävar på just nu... Mmmm.. 
 
Igår däremot var jag på bättre humör, köpte ett bonsaiträd till P :-) Perfekt till en hemmapappa att sköta om. Vet inte vart det tog vägen efter han öppnade den så tyvärr inget kort. Kanske ligger i soporna redan.. Igår var det en toppenidé iaf. 
 
Lite Instagrambilder får avsluta ett mycket positivt inlägg på en av de mest positivaste dagarna!!
 
Rosor till flickorna.
Presentkort till mig :-)
Vårblomma till mig från mig i mitt underbara vinglas som jag var tvungen att damma ur!! 
Underbar vimpel från Lillemor!! 
Gårdagens lunch som oxå blir dagens. Fisk-och räksoppa från Åse 56kilo.se ´s kokbok
 
 
 

Campadre

Kategori: Vardag

Tänkte visa lite närmare vad Campadre är för något då flera frågat om det.
 
För att kunna handla på Campadre måste du bli medlem. Det kan du bli HÄR 
Medlemskapet är gratis.

När du har blivit medlem kan du börja ta del av de aktuella kampanjerna via hemsidan eller genom vårt nyhetsbrev. Campadres kampanjer är begränsade, både vad gäller tid och i antal produkter. Det innebär att produkter kan komma att ta slut innan kampanjen är över. Det är först till kvarn som gäller...

Priserna är upp till 70% lägre än ordinarie butikspris. Alla priser som anges är inklusive moms och exklusive frakt.

När du gjort din beställning skickas en bekräftelse till din e-postadress.

 
Du klickar alltså hem de varor du är intresserad av och sedan fungerar det som vanlig webshopping. 
Betalning kan göras med kort- och banktjänster, Klarna faktura/konto och payson.
 
Campadre garanterar äkta vara.  
 
Premunera på Campadres nyhetsbrev eller gå i på hemsidan för att ta del av kampanjerna.
 
Just nu kampanjer på Campadre:
 
 
och många fler!!
 
Kommande: 
 
 
 
 
Trevlig alla hjärtans dag!! 
 
 
 
 

onsdag

Kategori: Vardag

Tänkte hoppa in en snabbis med ett litet tips. Jag är medlem i Campdre där jag ofta får möjligheten att köpa märkeskläder och dylikt för under halva priset. Klicka in ni med HÄR och ta del av bra erbjudande. 
 
Ha en bra onsdag allihopa!! :-)
 
Nu är det på tiden att kliva upp ur sängen och fixa matsäck inför handbollsturneringen! 
Tjingeling!! 
 

Hinner inte med riktigt

Kategori: Vardag

Nej nu rullar livet verkligen på för fullt! Så härligt att börja jobba trots lite delade känslor Ang.klimatet men det kommer bli bra. Goa Rosanna jobbar jag ju med nu för tiden och det väger ju upp en del:-)

Kommit hem från gymet precis och idag fick jag med mig proteinpulver hem. Ska dricka det direkt efter träningen tydligen. Kommer nog bli kanonbra!! Hoppas det inte är äckligt för det är ju svårt att dricka som det är utan att spy efter ett pass..

Imorgon blir det lite tjejkväll med gött sällskap och vin:) ja imorgon är det dags... Var ju typ september 2011 sist.. Omg.. Stackars de andra.. Haha!! Nu e de kvällsmat och sen dusch om jag orkar lyfta benen över badkarskanten.. Cicci din... Mmm... Ajaj!!

söndag

Kategori: Vardag

Helgen snart över. Redan.. Va tiden går fort när en har och göra:)
Igår var det jobb, handboll och 65 års kalas. Cassandra spelade handboll mot Skara. Så duktiga!! Svärmor har fyllt pensionär så där va det god mat högt och lågt. Väl hemma kommer det finbesök från dalarna. Trevligt!!

Idag blir det nog inte så mycket mer än slappa för att sedan jobba lite ikväll. Jag känner mig relativt pigg så bokat lite pass på gymet i veckan. Blir ju box med Kicki imorgon som vanligt oxå;-)

Shit det är verkligen redan februari! Jag måste verkligen sätta fart med allt jag skulle göra medans jag var mammaledig. Kanske ska måla
klart tvrummet.. Ja jag måste lära mig avsluta mina projekt alltså.. Nu har jag redan börjat planera ute. Lekstugan ska flyttas och målas. Nya fönster ska i och dörren fixas. Sen vill jag ha en japansk lönn nånstans och sånt där japanskt gräs. Långt och fint. Kanske sånt med tofsar vore fint på gaveln till lekstugan.

 
 
Kanske bara ska göra något vettig såsom att kolla bloggar och lyssna på detta:
 
Sjukt bra kvalite från Eurovision 2012 ;-)