VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

På självaste skottdagen!

Kategori: Vardag



Stod dessa på bordet när jag kom hem!!!




Sommar, sol och ledigt!!!

Kategori: Familj

Längtar efter sommaren....
Två år sen vi var i Bulgarien....  Jag längtade hem ganska snart, men nu när en sitter här och kollar på bilder så va det rätt skönt faktiskt.

Hjälp!!! Undermedvetet eller helt sjukt?

Kategori: Vardag

Skulle precis skriva ett inlägg om hur mycket jag längtar till värmen... Skrev som rubrik Värme men ångra mig och raderade... Då kommer meningen "vill du inte längre?" upp... Nu tänker de flesta: och? Jag satt som i trans i flera minuter.... vad är detta? Som den envisa, "klarar mig själv" och självcentrerade(egotrippad låter så hemskt) person jag är kommer det ibland fram missnöje mot min sambo. (Vissa skulle här lägga till stackars sambo, men han har ett val brukar jag säga) I alla fall, här om dagen var jag sur och vresig mer än vanligt och gick i egna tankar mycket. "Jag kan allt klara mig själv" "Det är fan inte jag som vill detta" "Ska jag behöva avstå massa roligt för detta?" Och så vidare...
Nu är det säkert ingen annan som tänkt så här någonsin kan jag tänka mig, men så där höll jag på i två dagar. (Det var mycket synd om bara mig)
För att plåga min sambo lite extra så kryddade jag på med - Jag vill inte det här längre! Bara för att få se om han förstod att jag menade allvar. För det var väldigt allvarligt just då. Tårarna kom och det är oftast tårarna som talar om för mig, vilket skit du håller på med....
Efter jag vräkt ur mig massa dynga blir det ofta fina blommor efter, vi kommer liksom närmare varandra. Det är vad jag tycker iaf. Klart jag valt detta själv!! Vem skulle kunna bestämma vad jag ska göra eller inte??
Därför blev jag lite rädd när meningen dök upp på ett så underligt sätt.... det jag intalade mig nu var att det är väl meningen att erkänna sina brister eller så är jag lite hoho... Ja det får var och en avgöra...

Denna eviga måndag och den efterlängtade fredagen.

Kategori: Vardag

Måndag måndag måndag.. Den första dagen i veckan i modern tid. Den dag vi börjar banta eller slutar röka. Fast många metoder idag säger "aldrig på en måndag". Ibland kan jag undra om det bara finns måndag och fredag hos mig. Är det inte måndag så är det fredag. Mycket märkligt det där. Det är som om de andra dagarna bara flyter med utan att ha någon större betydelse. Hur ofta brukar en säga äntligen tisdag? Fredagen däremot är oftast efterlängtad! Tror nog allt att vi ser fler leenden på fredagar än måndagar.. En unnar sig mer på fredagar än måndagar, handlar till helgen och det slinker ned lite extra... det är ju fredag...

Hur vet vi då att det är fredag???
Jo för mig som bor i Tibro är det inte svårt... Det är torgdag!!
Nu är det ju inte bara det som gör att vi vet att det är fredag här utan även detta:
1. Finns ingen parkering när ICA.
2. Det går knappt köra bil förbi systembolaget.
3. De som inte ska köra bil, är alla ute samtidigt.
4. Inte nog med att det är lång kö i affären, du träffar på ALLA under denna dag.
5. Alla regler, både trafik och vett och etikett, är som bortblåsta.
6. Hysterin är på topp!
Det är som "solen skiner och det är vackert väder" kan vi säga.
Härligt!!
Jag tycker att vi ska göra måndag till helgdag också. Så blir tisdag den första dagen på veckan! Tror allt att det skulle klinga bättre! Vardagen har ju fortfarande majoritet..
Om detta inte fungerar så skulle jag önska ansöka om en extra dag i veckan. Den ska vara helgdag och bestå av fint väder! Då menar jag både varmt och sol.. Fast inte mer än 20 grader varmt, det räcker den dagen..
För er som inte hänger upp er så på dagarna utan tycker att det får ha sin gilla gång,har jag precis läst ut en lite annorlunda bok som jag kan rekommendera:
Señor Peregrino av Cecilia Samartin
Jag fick låna den av min vän Kicki:-)
With love ♥

När vi inte blev som vi skulle....

Kategori: Bilder

I skogen kan allt hända, men inte trodde jag att vår snart 9-åring skulle dyka i lera....Härligt att det finns så mycket att pinnar i skogen! Här är en som älskar detta.
Bättre leka inne med de på tvn.
Om blickar kunde döda...
En liten klick av vår familj...

Det är ingen vanlig dag! Vi har födelsedag!

Kategori: Familj

Idag hurrar vi för vår Cassandra som fyller 9 år!!! ♥


Här fyller hon 5 år..
(Var uppmärksamma på hur nära systrarna står varandra,
kan ha ändrats en del sen dess)

Tiden går så fort säger en alltid.. Varför tillåter vi att tiden går så fort då...

Väl mött i gemensam ansträngning?

Kategori: Vardag

Ska försöka reda ut vad som menas med detta.

Väl mött: (formellt, ofta som avslutningsfras i inbjudan eller liknande till social aktivitet eller liknande) (ungefär, lite beroende på vad inbjudan osv. avser) "vi kommer att ha trevligt tillsammans och du är hjärtligt välkommen att delta"

Gemensamsom hör till fler än en .

Ansträngning= Ansträngabelasta; använda /så att slitage kan uppstå/; trötta; pressa; besvära

Hur ska vi då tolka denna avslutningsfras?

Trevligt att du kommer och deltar tillsammans med andra så sliter vi tills vi besvärar någon mer?


With love ♥

Vem är det som bloggar?

Kategori: Vardag

Alla skulle jag svara... Men det är klart att det finns de som fortfarande sitter och funderar som jag har gjort ett tag. De finns också de som är helt emot detta, av olika anledningar. Men är de onormala?


Blogg defineras bl.a som webbdagbok, tillbaka i tiden var dagboken det hemligaste som fanns. En oskriven lag säger att det är ett allvarligt övergrepp att läsa någons dagbok. Idag väljer vi att öppna våra dagböcker för världen runt omkring oss. Frågan är dock om vi skriver våra dagböcker på samma sätt idag som förr. Är vi ärliga ut i fingertopparna? Nej jag tror inte det och varför är vi inte det? Är det just för att vi skriver så hela världen kan läsa...


Hur tänkte jag när jag valde att starta denna blogg?


Jag är inte en "åsiktsfattig" person, så skriva vad jag tycker och tänker är inga svårigheter. Det är ju just hur mycket jag kan tycka och tänka. Får alla tycka och tänka om det jag skriver? Jag kanske kommer ta illa vid mig om någon inte har samma synsätt som jag.


Jag kan inte sitta nu och "slå mig för bröstet" och säga att jag låter alla tycka och tänka som de vill men försök vara lite mer ärlig. Ta inte åt dig om du inte tycker samma som någon annan. Känn efter.... är det så viktigt att passa in?

Jag har inte svar på alla frågor, allra minst vad som är normalt eller onormalt. Men jag kan tycka att du är onormal och allt jag gör och säger är normalt.


Detta inlägg skulle kunna bli precis hur långt som helst men frågan va ju ändå vem som bloggar. Jag säger alla vad säger du?



Tips på en härlig föreläsare Charlotte Signahl.


With love ♥




Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Vardag