VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

det går åt rätt håll

Kategori: Vardag

Yes!! Tillräckligt frisk för att kunna börja jobba imorgon anser jag!! Varit lite stressande att jag skulle falla på målsnöret men nu är jag säker på att jag kan skaka liv i homecare by tibridge!! 
 
Har inte varit mycket annat än kurering de senaste dagarna så sådär jättemycket har jag inte att förmedla. Varit och handlat mat för veckan som kommer. Hela familjen kör lchf just nu, dock med delade meningar. Får pussla lite så ska det nog funka:-) Fantastisk bok måste jag säga!! Ni hittar den HÄR i toppen med alla möjliga nyanser av något.
 
Efterlängtad washitejp kom faktiskt i brevlådan(tjejen måste slutat) häromdagen.
Inköpt HÄR finns många andra godsaker på den sidan så jag varnar er;-) 
 
Nu ska jag krypa ned i sängen igen tänkte jag. Jag låg där först för att sedan få gå upp till datorn då appen som vanligt krångla. Ångrar nu att jag var tvungen att köpa en sån stor laptop. Kankse ska fixa till Cassandras med söndertrampad skärm.. Eller bara hitta en sådan begagnad kanske.. En rosa.. Så fint det skulle vara.. Kanske dröjer innan jag somnar, ska kolla utbudet på dt med en gång kanske.. 
 
 

Sjuk och längtar efter sommar

Kategori: Vardag

Usch vaknade idag med ont i halsen också. Fy vad detta är tråkigt. Har inte tid för detta men det var väl min tur nu eftersom jag klarat mig ifrån det flera gånger den senaste tiden. 
Fick avboka mitt kettelbellpass idag, det är jag inte alls glad åt. Blev ju ingen box igår heller och kommer nog inte bli ett enda pass denna vecka. Det var detta jag var rädd för skulle hända. Så många som säger att de blev sjuka sen kom de inte igen och började träna. 
Ja kör med allt just nu D-vitamin, Berocca, Kan-Jang, Sinova och nån ipren. De kanske slår ut varandra så ingen hjälper stackars mig.. 
 
Annars lägntar jag mest efter sommaren. Om allt blir som vi tänkt så blir det 5 veckor semester för mig och vi firar midsommar i Dalarna, like old days. Sen har vi inte planerat mycket mer :-) Nån sväng till med husvagnen blir det nog, fast vart vet jag inte riktigt. 
 

 
En ska ha husvagn!! :-)

sjukstuga :'(

Kategori: Vardag

Så tråkigt att vi just nu ska bli sjuka.. Thyra och jag.. Ja det är inget annat än att kurera oss.. Thyra hade ju precis blivit feberfri när förkylningen slog till. Förkylningsvåg över Sverige läser vi samtidigt på löpet. Ja det är väl så.. Kollar på en pilgrims död nu och fryser.. Imorgon ska vi åka och hämta en bäddsoffa som cassandra köpte på second hand igår. Hon kan göra sina klipp den där tjejen ibland.

 
Väggen i tvrummet är omålad och jag är nöjd. Dock passade inte gardinerna ihop med den. Så de får byta ägare helt enkelt. 
 
Lite tankar jag har på vad soffan ska fyllas med till våren. Har fixat papperen som min chef skulle ordnat i juni oxå. Skönt att det äntligen blev gjort och skönt att ÄNTLIGEN få en chef som sköter sånt utan tjat.

Vårkänslor?

Kategori: Inredning/design

Verkar ju konstigt när det är -14 grader ute.. Eller hur? Men jag är så glad över vårens färger!! Pastell!! Passar både mig och vårt hus!! Så om det finns tid över idag ska jag försöka ta mig ned till färgaffären och hämta hem lite färgprover såsom isglass, duva, balett, påsklilja och några andra härliga färger jag hittade på alcros hemsida HÄR
Jag älskar alla nyanser utav turkos fast haft svårt att få till det med resten utav inredningen men nu ska jag göra ett nytt försök i tvrummet. 
 
 
Denna oerhört snygga kudde skulle vara min utgångspunkt. Härligt att den finns i lager igen i april.. 
Mer snygga vårprylar hittar ni på ELLOS 
 
Nu ska vi kila iväg för frukost jag och gumman lilla, som btw är pigg och kry igen efter febern. Vila, vatten och lugn och ro gjorde susen!! 
 
 

Pedalhink

Kategori: Inredning/design

Ja nu har jag bestämt mig för att jag ska ha en sådan i hallen. Första tanken var en VIPP men när prislappen tittade fram så letade jag vidare efter andra alternativ, för även jag har mina begränsningar. 
 
Vilken skönhet! Runt 3000:- Är lite mycket även för mig och en pedalhink. Fast den skulle vara pricken över i, i vårt hus från samma årtal som denna tillverkades första gången. 
 
Alternativ två, retro slimline runt 1000:- även den lite på gränsen till dyr.
 
Helt okej för 400:- på Clas Ohlsson
 
 

onsdag

Kategori: Vardag

Nej jag vet.. Har inte varit inne på några dagar. Varför? Inget särskilt. Bara inte haft nåt jag vill skriva om bara tror jag. Ibland ploppar det saker hela tiden och ibland kommer det inget. Är rätt trött på att appen är sisådär och att bilderna inte vill lägga sig som jag vill också. Hade gärna delat fler bilder men orkar inte sitta och maila till mig själv för att sedan lägga upp dem från datorn. Blocggar ju till 90% från telefonen. Så kan det va. ock funkar det alltid att lägga upp från instagram så ni som följer mig där får stå ut att de kommer samma bilder. 
 
Annars rullar dagarna på. Thyra har haft feber som började i fredags natt och idag tror jag nog att hon är feberfri. Varit lite jobbigt för henne men jag tycker hon har skött sig bra. Hennes pappa har gått med henne på natten när det varit jobbigt. Han är bäst på de så. Ja trots att det är han som jobbar. Kan ni tänka er vilken satmara ja är. Nej det är faktiskt han själv som valt att göra de och som sagt så är han bättre på de än mig. Cassandra har också varit lite sjuk och druckit lakritsrots te för fullt. Om hon blev frisk fortare utav det vet jag inte men hon själv kände sig bättre efter en kopp så.
En hängig Thyra.. Men lite glad ändå:-)
Gummy bear är bästa tycker hon.

vi fixar lite

Kategori: Vardag

Har lite hårfix här hemma idag. Jag och Cassandra. P gick en långpromenad med Thyra. Hon har haft en jobbig natt, feber. Usch men hon är duktig ändå.
Igår gjorde jag lchfmuffins för första gången och de blev klart godkända. Var tvungen att prova med lite lakrits OMG vad gott de va!! De andra fick bara vanliga hallonmuffins. Men helt okej blev dem iaf. :-)

Skönt att folk börja fatta att det inte alltid är som det verkar vara. Att det alltid finns två sidor. Kom igen!! bring it on!! Säger jag bara!! :-) haha!! INGEN sätter sig på tvären framför mig! Jag har vunnit över eliten(ja faktiskt) så när bottenskrap försöker så är det lite mer som ett tidsfördriv.

Annars glider söndagen iväg och förbereder oss för en ny vecka. Två veckor knappt kvar tills jag börjar jobba.. Så hemvården vila upp er nu för snart kommer jag:-) Ska iaf vara tyst under rapporten fredag eftermiddag. Det har jag lovat..

Dags att duscha nu!! Ha de gött!! Tjingeling!!

18 januari 2013

Kategori: Vardag

Tack för en trevlig fredag!! Trots ändrade planer så blev det bra ändå. Nu ska jag sova för jag har ätit alldeles för mycket tacos och hamnat i koma. 
Får bli ett bildmaraton över dagen. Där vi startar med cirkelpass på gymet sen härlig frukost och Thyra får massage efter duschen. Drar iväg till skövde och fikar med tjejerna för att komma hem och ordna fruktsallad till finbesöket. Smile!!
 
 

You never know

Kategori: Vardag

Vem som lurar bakom nästa hörn. Vips så kan jag stå där. Med ett brett leende och bara le. Vem kan motstå de liksom. 
Dagen har gått i lakritsens tecken. Svart, smarrigt och kaloriförbrännande! Eller kanske inte det sista men.. 
Ja jag har äntligen varit och hämtat ut mitt lakritspulver! Så gott!! och mycket nyttigt!! 
Lagade riktigt goda laxbiffar förut oxå. Fast nästa gång kommer jag nog hoppa den röda chilin. Grät nästan.. Men blev så mätt och belåten så. 
Åt ju en liten brunch med bästa vännen idag oxå så jag har varit mätt hela dagen när jag tänker efter..
Enda som verkligen har saknats idag är en stor kopp svart kaffe!! Nästan att jag skulle kunna tänka mig att dra i mig en nu. 

onsdag

Kategori: Vardag

 
Fick en supergod semla hos bästa Sarah idag. Efter den trodde jag att jag skulle sväva på små moln hela dagen men tyvärr räckte den inte riktigt så länge som jag hade hoppats. Ja försökte fylla på sockerförrådet hos mina exsvärföräldrar men svävandet kom aldrig liksom tillbaka. Däremot har jag köpt mandelmjöl idag! Ja jag har gjort pajdeg på de och sesamfrön och fiberhusk hette de va. Blev bra iaf den lilla tacopajen.
 
Nu ska jag ägna tiden åt Mia på Grötö. Underbar människa den där Mia!
 
See you!
 
Tillbaka full med energi!! Vilken kraft hon har den där Mia. Absolut mitt favoritprogram! Hon liksom sätter ord på de en annan bara skulle våga tänka och vips så har hon fått till de och.. Ja så farligt va de ju ändå inte. Vem kan hata en sån? Förmodligen en hel drös.. Känns lite som om en ryck på axlarna passade in där. Ja vem bryr sig.. Om vad andra tycker.. Jag tycker om när folk bryr sig om mig. Känner mig så älskad av folk som inte ens känner mig och de som tilltalar mig med synonymer är riktigt roande. (Googla om ni inte hängde med där). Vad hände mer idag tro.. Inte mer än att mina tjejer har roat mig med diverse storys och påhitt. Vi har haft en vanlig onsdag på vårt vis.
 
 
 
 
 
 
Allt bara balla ur så fick gå upp ur sängen efter att jag hunnit kopiera texten i appen för att sedan skicka den till mig själv på mailen för att sedan misslyckas med inläggningen av bilder och nu rättat till de mesta. 
 
Läs med andakt gott folk för detta inlägg har typ tagit hela kvällen att få till.. Hade ju inget annat att lägga tiden på så att... Ja tack för idag då!! 

Januari är en snömånad

Kategori: Vardag

Tisdag är väl ändå för härligt!! Började dagen med ett cirkelpass. Annifrid.. Ja helt slut släpade jag mig hem och ut med hundarna i snön. Izii överlycklig, Boston ville hem. Ja med.. Hem och öste pålägg på mitt äckliga fröknäcke och LCHFresan är igång.. Nej imorgon kanske jag ska få semla ju:-) men klart jag ska försöka. Gillar ändå upplägget med att bli mätt. Imorgon ska jag få till en glutenfri pajdeg till en otroligt god tacojpaj! Förhoppningsvis. Hann med en snabb stryktur nånstans idag också. Då funderade jag på vad jag ska ge gympersonalen i present som tack för hjälpen. :-) Gillar att ge bort presenter! Eller på bra humör kanske också.
Tog en sväng till mot GYM22 med C och T. Hade bokat barnpassning och ett pass kettelbell. Så jäkla kul de e!! Var 2:a reserv men bästa Jenny ville ju inte neka tjocka mig träning så gled Ib fint och fick slita hårt ett tag. Barnpassningen funkade super och T fick träffa andra barn för första gången. Kommer absolut utnyttja detta mer.
Efter god middag som F hade ordnat blev det lite läxläsning och svenska hollywoodfruar.

Som sagt en riktig kanon tisdag! I love it!!

Nu ligger jag i sängen, nyduschad med en svag doft av CLEAN fresh shower eller var det fresh laundry redo att slå igen ögonen. Tack för idag!!

Rubrik

Kategori: Vardag

Då så. Då var måndagen över. Skönt. Inte vart min dag idag. Suris nästan. Toppade med soppa till lunch. Inget vidare om ni frågar mig. P tyckte det smakade ljuvligt. Tur vi är olika. Drog iväg till boxen. Körde slut på hela min stora kropp och första leendet för idag gled in. Nej där ljög jag ju faktiskt. Hade nog dragit på smilbanden tidigare under dagen men det är det jag minns. 
Gillar boxen ihop med Kicki för Cicci. Jävla klippor båda två!! 
Nu har jag duschat och ska strax sova till min kära och snygga Patrick Jane. Mmm.. 
Ha det för jäkla roligt. 
 
 

Söndag

Kategori: Vardag

Imorgon är det dags att sparka igång veckan med lite BOX med Kicki!! Härligt!! Blir tyvärr sista terminen då Gymnastikföreningen är så tråkigt motsträvande att de inte tillåter Cicci ha BOX på GYM22 också.. JA hon gör helt rätt som hoppar GF inför GYM22 säger inget om hennes val men GF... Då kommer det bli en senior och junior föreningen. Kanske det de vill ha... Ja jag har ju turen att få träna för Cicci även i framtiden så jag är lycklig ändå;-)

Lägger i en högre växel från och med nästa vecka också. LCHF på Åse Falkmans vis. Gillar hennes enkla upplägg så vi får se om det händer något. Annars är rund också en form! :-)

Så idag tar jag det bara lugnt med den lilla familjen som vi är idag. Nästa vecka blir det morgonträning, den är verkligen den bästa tycker jag. Skulle kunna jobba ständigt kväll för att hinna träna på morgonen. Nä nu ljög jag ju, men träna morgon är det bästa :-)

Bokklubb

Kategori:

Ja efter att legat i soffan och tittat på The Jane Austen book club så blev jag så sugen på en bokklubb. :)
Så trevligt på nåt vis kände jag.

Ligger annars i soffan och bara är. Så jäkla skönt liksom. :) Vet inte än vad kvällen har att erbjuda men är helt klart övertygad om att den kommer bli helt perfekt på nåt skönt vis.

Idag gick vi inte upp förrän Alice pappa ringde och ville komma förbi. Vid halv elva:) Söta de är de små liven Thyra och Alice. Berättade för Alice att till sommaren ska def å leka på studsmattan, då slog de mig att de kanske till och med går. Har bara hållt med när alla sagt att tiden går så fort när barnen växer upp men den gör verkligen det. Ja nu går den ju lika fort hela tiden men alltså jag blir lite rädd.. Vad allt flyter på liksom.. Så mycket en tänker på att göra men tiden bara rinner iväg. Hur vet jag att jag prioriterar rätt.. Jag hoppas att det jag väljer att inte göra inte blir ett misstag i framtiden och tvärt om.

Så om vi ska starta en bokklubb eller ordna symöte så hojja till. Ja e på!!:D

♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥♥♡♥

Fredag

Kategori: Vardag

Vilken bloggtorka jag fick när jag väl hade loggat in.. Vad hände egentligen från sängen och in till datorn.. För kunde inte ligga kvar en sekund för en halv timme sen utan var bara tvungen att hoppa upp.. riktigt konstigt.. och här sitter jag nu.. Va vad det som var så viktigt att jag inte kunde ligga kvar och vänta på att klockan skulle ringa.. 
Nej jag kommer inte ihåg.. Ska jag bli rädd nu eller var det inte så viktigt kanske.. Det var nog inte så vikrit.. Lr..
 
Denna bok ska jag iaf läsa idag!! :-)
 
Fina barn!! 
 
Kommer kanske tillbaka om jag har nåt att delge... (Malin ordlös liksom märkligt)

onsda stavas som de låter

Kategori: Vardag

Så mycket bättre!!!
Idag blev det ändrade planer, sånt som händer men jag avbokade ett pass för första gången. Nån annan blev nog glad då passet va fullt. Ja imorgon får det bli ett riktigt jävelspass istället!

Ja en slutar aldrig förvånas. Om och om igen tror en att detta är inte möjligt. För att sedan förvånas över att de e just det de är. Märkligt på nåt vis. Hittade iaf en fin kruka så hoppet finns kvar för hem&hobby.
Tycker annars att det är samma sortiment år ut och år in.
Träffade en skolkompis idag med. Tydligen 14 år sen i år som vi tog studenten. Vart tog den tiden vägen? Ja på den vägen har jag iaf lärt mig ett och annat. Mycket genom erfarenheter och misstag men också genom personer som kommit och gått fast framförallt genom att rensaka(svårt ord, jag vet men enda som passar in just nu) mig själv.
Ja ibland tänker en fel och det mesta behöver ses med andra ögon, gilla läget och go on. Lev livet genom dig själv och inte genom andra va de en som sa en gång. Varför inte bara leva..
Vi lever. Varje dag. Funkar för oss. Vi pratar öppet om allt i den mån de öron som hör, klarar det. Vi är förebilderna inför våra efterlevande, ett jäkla hårt jobb alltså men gör så gott vi kan.
Däribland fastar jag.
Bra att bromsa min matfixering lite.. Efter jul kom väl fastan.. Lr?
Skönt känns det iaf. Kör 16/8 PF. Alltså fastar 16timmar och har 8timmar på mig att äta. Helt nytt sätt för mig så får återkomma med resultatet.

Har varit hos underbara G(uttalas je) idag. Sån härlig stund! Vi pratar lätt bort timmar som andra skulle dö för att få göra. Vi respekterar varandra med respekt som det ska va. Fick en fin fruktsallad så här mitt i fastan men ingen som såg mig så de e lugnt. ;-) Respect!!

Nu måste jag vila mig efter allt idag. Men jag kan inte annat än le. Vilka idioter:-) Haha!!

Tisdag

Kategori: Vardag

Idag har jag mest legat med våran efterlängtade surfplatta. Vilken perfekt grej alltså! Ja så idag har jag hunnit kolla igenom blocket och läst lite nättidningar. Jag har komnit fram till att jag vill ha spröjs på huset. Så det får bli vårens första projekt. ;-)
Kollar runt efter fönster till vår altan oxå. Hittat flera men det är inte riktigt pricken över i:et. Mycket som ska klaffa ni vet! 
 
Det har ju blivit en del bloggar oxå i jakten på de perfekta fönstrena ska ni veta. Åh my good vad det finns mycket duktiga inredare i landet! Shit säger jag bara alltså. Vilka underbara hus och hem jag fått se alltså! Kanon tycker ja!!:-) Snott massa ideer idag;-) 
 
Hunnit med ett snabbt träningsprogram oxå. Kettlebell fick det bli, riktigt kul och jobbigt. Det blir nog fler gånger vill jag lova! När jag kommer hem står maten färdig så nu sitter jag i soffan framför Sveriges mästerkock, mätt och belåten mumsande på lite sharon som jag doppar i hallonkesella. Ja har ju tränat;-) 
 
 

Lite nytt..

Kategori: Vardag

Ja det blev lite idag. Dock inga skor. Provade bara storlekar:-) 

C fastnade för dessa godingar från KEMPA, renodlade handbollsskor med michelingummi till skapligt pris.
 
Jag föll denna och en annan som var snäppet bättre än denna men den hittar jag inte för ett bra pris tyvärr.. Jag får se hur jag gör. Väntar och letar lite till tror jag. Var ju trots allt i jägarstolen som jag behövde bättre skor så ;-)
 
Lite stickat blev det också men fick inte med de på bild. Konstigt.. Parfymerna har jag länge spanat efter och slog till när rean i mellandagarna kom. Dock har våran brevbärare fått problem med ögonmått och minnet så fick påminnelse från posten att det fanns ett paket att hämta på ica, för det var för stort för brevlådan. 
Öö nej det var det inte! Jag har provat och det slank ner så fint så. Att de ska va så svårt att lämna en liten lapp att paketet finns att hämta på ica fungerade inte det heller. Ja att det ska bli så krångligt när de äldre lämnar över till de yngre.. Vad fanns i bröstmjölken på 90-talet undrar ja. Lr va de silikonets tid så alla va uppfödda på någon speciell ersättning. Konstigt e de iaf. Vad nu det hade med mina inköp idag vet jag inte heller. Säkert fel på mjölken redan på 80-talet.. 
Jo!! det var ju mina efterlängtade parfymer som äntligen kommit! 
 
 Från CLEAN. Provat två redan. Doftar underbart!! :-)
 
Jag i min nya pälsväst från Gina Tricot. 
Lite annat nytt idag. T-shirt och kofta från Cubus, samt Peace örhängena. 
På väg till farmor, där hon sov bort 3-4timmar idag. Trött tjej efter heldag handboll igår.
 
Farmors hemmagjorda glass smakade bra efter gjort Skövde med de stora tjejerna.
 
Nu ska jag bums i säng då klockan hann bli annan dag innan jag hann klart här :-) 
(Kollat runt lite under tiden, som vanligt).
 
God natt!!

Söndag 6 januari 2013

Kategori: Vardag

Utvilade och redo att ta tag i denna första söndag på året. Såg att mitt inlägg jag gjorde igår har försvunnit och då aldrig kommit upp. Blir lite lätt irriterad men vad hjälper det..

Igår blev det en heldag med härlig handboll, tjejerna underhöll oss på läktaren hela dagen lång.
Tibro hade med sig två lag och de spelade B-slutspel mot varandra så det blev guld och silver att ta med hem. Roligt för de fick verkligen spela mycket. Elin är en oerhört bra tränare också som kämpar med tjejerna kanonbra.

 
 
Nu ska vi äta frukost sen in till stan och prova lite skor tror jag. Hela familjen behöver nya goretex skor och jag behöver inneskor. Blev tipsad om märket rykä som bara gör skor för kvinnor till bra pris, ska prova och se om det är nåt för mig. 
 
 

Fredag 4 januari 2013

Kategori: Vardag

 Dags att ge sig ut med hundarna innan jag ska iväg till GYM22 på ett cirkelpass. Det bästa med pass är 1: att en måste boka in sig 2: svårt att boka av utan bra anledning 3: Pinsamt att inte komma på bokad tid 4: bättre feedback efter avklarat pass än inget pass;-)
 
Hundpromenaden är ju inte så lockande men den ska ju göras så det är bara att klä på sig reflexväst och traska iväg. Blir ju varm i kläder efter en stund. 
 
Fredagen ser annars rätt lugn ut än så länge. 
 
 

Torsdag 3 januari 2013

Kategori: Vardag

När blev det torsdagkväll egentligen! Städat ut de mesta av julen idag. Alltid något som stannar kvar av nån anledning. Det är rätt skönt att plocka ned allt i lådor faktiskt trots att jag inte hade tagit fram allt som jag brukar. Fick ju nån hata-tomtar influensa i år. Tänkte jag skulle gjort mig av med dem men tänk om jag vill ha dem till jul.. Ja så de packades ned igen.

Handlat klart tills på lördag då vi ska iväg med Cassandra på handbollscup. Halv sex rullar vi mot Skene om nu inte Thyras feber håller i sig. Det vore väldigt tråkigt att inte kunna följa med på första cupen.

Min packnibgslista när det gäller maten på lördag ser ut som så här:

Pannkakor grädde sylt
Kyckling- och pastasallad
Smoothie
Risifrutti
Smörgåssnittar med renstek/skinka/ost
Fruktsallad
Glutenfria kolakakor(bara mina och så goda)
Chokladkakor
Bananer
Avokado
Kokt ägg
Vanlig ostsmörgås
Kaffe
Gainomax
Juice
Majskrokar

Ja de va nog allt;-)
Måste ha mycket mellisar med så hon och framför allt JAG ska orka med dagen.

Nu får jag allt rulla upp till sängen. Jag som ska upp tidigt imorgon. Typ kvart i åtta lr nåt.


Precis som en onsdag ska va

Kategori: Vardag

Ja började dagen med en promenad med hundarna. De har verkligen inte fått ordentligt med motion runt jul.. Men vilken tur för dem att det är nytt år och matte har massa nyårslöften.
Efter promenaden skrev ja i alla födelsedagar i almanackan. Oj oj oj vissa bli visst riktigt gamla i år. ;-) haha!!

Tog frukost tillsammans med fina vänner och tiden rusade iväg, som vanligt.. Tog en sväng till jobbet och hämtade mitt schema. Såg bra ut så det ska nog funka. Sen blev klockan middag sådär fort och när jag låg som skönast i soffan ringer L och träning var ett faktum. Försökte slingra mig men tillslut åkte träningskläderna på och iväg till gymmet.Hann med en kaffe innan jag provade crosstrainern .. Den gick att bli svettig på den med vill jag lova.

Nu sitter vi och kollar på Fjällbackamorden. Skönt soffhäng bara sådär:-)

Nyårsdagen

Kategori: Vardag

Idag blev det imorgon med stora bokstäver! 11.30 vaknade T till och tyckte det skulle passa med frukost. Ja det var ju riktigt skönt. Frukost och sedan ut på en promenad som blev kortare än jag tänkt mig men blev aggressiv på hundarnas tokerier i kopplet så det blev en mindre runda om sagt.

Efter lunch drog vi iväg till familjen Moberg och nu sitter jag i soffan och inväntar en, om jag ska bedöma på lukten, fantastisk middag. Jag fick order om att sitta kvar i soffan och bli serverad. En ska kanske inte klaga precis.

Nyårsafton rullade på fint igår och vi hann äta allt som jag tänkt. Efter tolvslaget åkte vi hem och sov gott kan jag lova.

Nu 2013 ska jag försöka komma ner i vikt genom att ändra matvanor och regelbunden träning. Kan bli roligt att se hur det kommer gå.

Nu var middagen färdig!! Mums!