VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

Fredag fredag

Kategori:

Ja då var ännu en fredag arkiverad och jag är trötters tös..
En vanlig dag med inslag av gott sällskap, god mat och mycket skratt:-D ♥





solen sken så vackert på mig efter jobbet:-)



Vi fick låna Tages tjejgrill(detta kommer jag få lida för) ikväll och gud va bra det blev;-)

Nu är det natti natti för mig.. :-D Imorgon ska vi fira lilla mamma fast först måste jag runt på Tibros butikers 30-70% lagerrensning:-) ★★

Torsdag 30maj

Kategori:

Idag fyller min mamma en massa år!! Fast det märks oftast inte.. Det skulle va om det har med åldern att göra att hon knappt ser;-) annars så är hon rätt mä liksom:-) ♥

Varit en sväng på jobbet idag för att avtacka två arbetskamrater. Shit 65år bara så där.. Kommer bli lite tomt utan min Janne.. :-D
Det blev smörgåstårta som chefen fixat från Tidan. Österbergs tror jag nog det var. Helt okej!



Skulle bara förbi en snabbis hos familjen Blom men som alltid blir jag alltid kvar en stund och myste lite med lilla Vide:-) ♥♥♥
Så söt och snäll! Trots min och Peters höga röstlägen emellanåt:-)

Annars fotbollsträning i solsken ikväll och en runda i hörnebospåret:-) och nu sitter jag i soffan med en ny iformtidning. Kan det bli bättre:-)

Ledig tisdag

Kategori:

Ja lediga dagar går i en väldans fart tycker jag allt. Troligtvis lika fort som alla andra dagar egentligen men.. Har idag sått lite mer i mina land:-) Thyra har hjälpt till. Mest med att dra upp och gräva ur. De färdigheterna har hon minsann.
Det blev lite mer luktärtor, zucchini, blommor och broccolin. Hade tänkt ta den nästa år men varför egentligen. .

Var förbi Mobergs en sväng oxå. Alltid lika roligt:-)



Det var hos dem jag lärdr mig göra en riktig mojito. Fast Jonas var snäppet godare än min jag gjorde häromdagen..



Tände mina fina facklor jag fick i morsdagpresent ikväll. Riktigt trevligt!



Avslutade kvällen med ett glas vitt untouched. Sött och härligt. Precis som vin skall va:-) Imorgon är det till att va på igen. Jobb och sen iväg på fotboll. Hoppades på att kunna lägga in lite träning nånstans oxå. Har ju lyckats springa 2km!! :-) very stolt över mig själv faktiskt. Trodde jag aldrig jag skulle klara men det gick över förväntan!! Skönt va de oxå.. Konstig smitta jag blivit drabbad utav.. ;-)

Den 22 maj 2013

Kategori:

Vill hälsa lille Vide Blom välkommen till världen! Förstår att lyckan är total och bara längtar tills jag får träffa den lille:-)

Tack till er alla som kom och skänkte pengar till friends ikväll på vårat hörneborus!! :-) Trevligt!! Närmare 2000:- bra kämpat alla!! Nästa år hoppas vi på ännu mer folk. Superduper tjejerna BoxCicci och AffroBecca hade en kanon uppvärmning! ! Utan Kicki hade vi inte haft nån ordning på startavgiften;-)

Dags att sova då jag vilt och brett har lovat att vara med på spinning imorgon bitti.. Klantigt..
Tjingeling!!

Tisdag 21 maj

Kategori:

Jobbat tränat och bakat. Japp bland annat det har jag gjort sen i måndags. Körde box i vanlig ordning igår med Kicki. Alltid lika jobbigt fast trevligt med rätt sällskap liksom:-) Hann skvallra lite oxå;-)
Imorgon smäller det! Då går årets Hörneborus av stapeln. Jag har bakat lite smått och gott till cassandras lilla servering. Kommer bli kanoners. Lilla Vide kommer oxå!! Det är mycket på gång det gillar jag:-) Vide är efterlängtad!! :-) ♥
Alfons sover över hos oss inatt. Han hade längtat så och det passade ju bra så nu ligger han och Thyra och snusar så gott bredvid här. :-)
Tibro kommun har tänkt stänga Alfons dagis till hösten.. Det är verkligen illa!! Tur det finns engagerade föräldrar som visar att det är inte okej att göra hur som helst med barnen.. Sånt är viktigt!

Dags att sova nu då vi har en del att stå i imorgon. Resa tält och fixa stolar och bord bland annat.





Thyra provar Alfons pilotisar och keps:-)




Lite smått och gott:-)

vilken trevlig helg!

Kategori:

Svirade om till träningskläder i fredags morse och svingade igång 1timmes cirkelpass. Efter att vi pustat ut en stund så körde vi 1timme bodycombat oxå.. Helt galet slut hem och åt frukost.. :-D Fick en liten stund i solen och fixade käk till cassandras förfest. Körde en sväng till mölltorp med Filippa och sen var det fullt ös på Cassie och hennes tjejkompisar innan de åkte iväg till disco. Cassandra hade beställt morfar som chaufför så de åkte nercabbat :-)

Vi andra gick i det fina vädret hem till familjen Moberg där det vankades grillat:-) Blev en trevlig kväll med karaoke och bugg bland annat.







Det blev några mojitos oxå:-)



Så här kan det se ut när en tar kort med en telefon som badat i doodles:-)

Lördagen var lite seg men vi var ju tvungna att heja på alla barn (och långsamma vuxna) som sprang ankspringet! Alfons var supersnabb!! Sprang till och med om flera stycken!! :-) Viktigt va de iaf att vi var där och hejade på honom annars va det orättvist.. ja hur han nu menade med det vet jag inte men vi va på plats i rätt tid men hann inte riktigt med kameran :-)






Nu är Sverige snart världsmästare oxå! Bra kämpat!! :-)

Idag har det blivit lite mer trädgårdsarbete för att imorgon hålla på lite till:-)

Fredag!!

Kategori: Vardag

Tänkte dra iväg på ett cirkelpass så här lite käckt på fredagmorgon. Solen skiner ute så först tänkte jag åka en sväng till skogen men ångrade mig. :-) Så det är bara att svira om till träningskläderna och slänga i mig nåt så jag inte dör.

Sen får vi vad fredagen bjuder på:-)

Sverige vann ju!!

Kategori:

Ja faktiskt valde jag hockey framför eurovision.. Så blev det vinst och allt!! Härligt!! :-)

Var iväg på rankåsstafetten oxå en sväng jag och Thyra. Gillar mycket folk att prata med så passade oss bra en sådan tillställning;-) Nästa år blir det nog till att vara med tror jag. Såg riktigt roligt ut!! Även de minst tänkbara sprang.. Ja då måste ändå jag klara ett varv eller.. Bäst att jag börjar på med den där löpträningen snart. Jobbat idag för nu ta 4dagar ledigt.. :-D Blir det lite sommarsol och sommarvärme på det sen så ska väl det gå bra att vara ledig..



Thyra leker med mina nya skor som kom idag. Bara älskar ZALANDO!!



Lite sått och planterat i mina land. Va vad det Rosa sa.. -vet du vem nalle puh är? -jaa.. -du är som kanin!! odlar och håller på.. ;-) mmm grejer lite. Tråkigt att inte göra nåt tycker jag. Och lata människor är rätt tråkiga lr hur e det med de där egentligen..

Nästa projekt.. Lekstugan!! Det är arvegods på hög nivå. Min mammas gamla lekstuga och då är den gammal :-D


Den ska målas och få ny veranda samt en altan. I med dörr och fönsterrutor och inreda så är den som ny sen.. Tur jag inte röker längre.. Det tog upp mycket av min tid vill jag lova. Och pengarna!! Hujeda mig!! Kan ju gott och väl bränna dem på skor från zalando istället:-)




Fina ljus från Yankee Candle. Pink sands och beach walk.
Tog en sväng till förr&nu igår. Hade ju ett presentkort från alla hjärtans dag. Det blev en krok till mina poms poms och dessa ljus. Det finns så mycket fint där inne så en timme är inget konstigt :-)

Nu ska jag stänga igen för idag..

God natt god natt! !

Tisdag

Kategori:

Nästan klar med trädgårdslanden faktiskt:-) Varit flitiga jag och P.



En skopa jord räckte till dessa land.. Jag som hade tänkt mig några till.. Nja får nog lugna mig lite.. Potatisen är nere i jord iaf. Imorgon hade jag tänkt få ner lite frön och de som finns kvar efter att blåsten tog tag i dem..

Thyras skor har kommit. Dock för stora och ångrar mig att jag inte valde de rosa... *surar* Men hon verkar gilla dem ändå. Trots den vita färgen och en aning stora. Kanske ändå det som räknas.. ;-)



Nu blir det lite trädgårdsonsdag innan jag somnar. :-)

Måndag 13 maj

Kategori: Vardag

Måndag idag och jag har jobbat helgen. Ska ju verkligen inte klaga på mitt schema. :-) Idag är jag ledig men planeringen är någorlunda full. Skönt att få det mesta gjort på måndagen så en kan göra vad en vill de andra dagarna. 
 
Våren blommar för fullt ute och jag har börjar gräva fram nya land. I år ska vi flytta trädgårdslandet och passar på att dela in det i olika "pallkragar". Blir båda snyggt och mer lättarbetat. Så igår satte P om tråden till gräsklipparen så jag fick en fyrkant, där får jag härja bäst jag vill tydligen :-) Snäll han är.
 
Det kommer bli ett långt land som ramar in. Där hade jag tänkt mig jordgubbsplantor och bönor. Sen blir det ett eller två potatisland. Sen ska jag göra plats för: Sallat, dill, persilja, broccoli, zucchini, rädisor, morötter, sockerärter, luktärter, tomat, gurka, brudslöja. Ja det är säkert mer men kommer inte på mer så här på rak arm. :-)
 
Ja det blir inte mycket bloggande längre. En av anledningar är ju att appen inte fungerar ordentligt och då måste jag sätta mig vid datorn och där sitter jag inte alls ofta längre. 
 
Idag är anledningen ett par skor till Thyra. Hon ska gå hela tiden nu mer så ett par bra lära-gå skor är prio ett idag. Så nu ska jag först smörja in hennes fötter i olja och sedan ställa henne på ett papper för att sedan mäta hur stora de små föttera är. :-) Har bestämt mig för ett par goggisar. Det är ju bra för det finns ju en uppsjö av fina skor.