VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

Tisdag jag vet!

Kategori: Vardag

Tisdag och precis hunnit duscha efter ett hårt cirkelpass med Cicci! Galet roligt att träna när hon har passen alltså. Igår fick jag med mig Kicki på box på Gym22 också. Roligt!! :-)
 
Idag skiner solen så det får bli trädgårdsarbete på schemat idag. Vaknade runt 05.00 idag och kom på en sån bra och mysig idé för min hemmagjorda soffa.
 
Kommer bli super med trädäck och paviljong!!
 
Här är en liten bild på mitt senaste DIY projekt eller Peters rättare sagt :-) Jag stod för idén.. :-)
Här innan lasyren kom på. Valde en gråsvart lasyr. Bild kommer ;-)
 
Sen ska vi bestämma vilken färg vi ska ha på altandäcket och staketet. Med Demidekks terasslasyr behövs det bara en strykning vart tredje år. Tyckte jag lät mycket bättre än olja varje år... Det svåra är vilken kulör vi ska ha.. Jag var sugen på röd/orange ton men inte Peter så blir mot det gråa tror jag.. Får bli en tripp ner till den lokala färghandeln för rådgivning tror jag allt. Tibro Färgekonomi
 
Lånad från Google
 
Väntar verkligen på mina nya träningsskor som jag har suktat efter i exakt snart ett år faktiskt. Jag hade skrivit om dem här på bloggen såg jag till och med:-) 
F skulle ha ett par vita converse och där var de bara.. Nedsatta dessutom!! Från 1295:- till 499:- Så nu är de beställda och på väg till moi!! Kolla in sjukt bra priser på Sportamore 
 
 
 
 
Annan rolig MIDSEASON SALE har Modesto nu, passa på och shoppa lite nytt :-)
 
 

Thyra Nilsson! Japp! Japp!

Kategori: Vardag

 
 
 
 
 
 

fredag again!!

Kategori:



Japp!! Det rullar på och denna app är helt galet jävla skit kass!! åhh ett inlägg bara PANG försvann!! Ja det alltid lika underbart!! Nu ska jag iaf göra natt för att imorgon ränna runt på fotboll och handboll :-)

Jobbhelg!!

Kategori: Vardag

Och då ska det snöa?! Som de troende skulle säga "Gud har en mening med detta". Nej klart inte de religösa tror Gud står för vädret men ändå.. Varför nu?? Har ju haft snö hela vintern vad jag vet.. Roligaste är ändå att se kommunen ändå sopa gatorna. Gör nåt annat tills snön vill försvinna kanske.. Nej ska inte gnälla på Tibro kommun, de får rätt mycket påhopp har jag sett de senaste i tidningen. Men snälla.. Vad gör det så svårt att kolla upp fakta innan de skriver insändare... Blir så pinsamt på något sätt. 
Att arbeta rak vecka inom vården skulle vara något glidarschema är jag väldigt skeptisk till.. Glider största delen av befolkningen då som arbetar. Är ändå inte mån-fre 40h/vecka rätt vanligt. Är det någon som arbetar så som tycker att det skulle nog kunna läggas på några dagar till.. Alltså vem glider mest? Den som arbetar mån-fre eller den som gör lör-sön? Jag fattar inget. Vilken rent av idiot som skriver ut i tidningen också och offentligör sin dumhet. "Mycket ska en höra innan öronen ramlar av".
Sen den stackaren som klagar på politikerna som drar in fem gymnasieutbildningar.. Det är nästan lite taskigt att lägga den insändaren samtidigt som det är med en artikel om varför det dras in.. Jag tycker det är bra att de minskar på utbudet. När blev det lönsamt att gå med minus i budgeten. Det är nyttigt för ungdomarna att söka utbildningar på annan ort. De hade ändå en bra motivering till varför, förutom faktan liksom.
 
 Vi förändrar vårt programutbud för att kunna bibehålla en hög kvalitet på våra övriga gymnasieutbildningar
 
Under den senaste femårsperioden har antalet elever i gymnasieåldern minskat med 30 procent i hela Sverige och som en direkt följd av detta har även antalet sökande till Fågelviksgymnasiet minskat med cirka 25 procent. Några av skolans utbildningar har haft mycket få sökande och gymnasieverksamheten har gått med underskott både 2011 och 2012.
 
 
Nu är det bäst jag hoppar iväg för det är verkligen hög tid att jag åker till jobbet nu med sommardäck på bilen... Tjing!!

Guten morgen sonnenschein!!

Kategori: Vardag

Min telefon är tillbaka men det tar en väldans tid att "gå in den" igen. Med en snabb genomgång av veckan som gått kan jag meddela att nu rullar allt på med en högre hastighet. Solen gör att en får mer energi och håller tummarna för mer värme. 
I söndags var vi iväg på handboll, sista för denna termin. Härligt gäng 03:orna är!! De har också världens bästa tränare!! Elin är helt otroligt duktig!! Så roligt att C äntligen har "hittat hem", hon brinner verkligen för handbollen och det bevisades igår på avslutningen när hon blev tilldelad årets klippa. Med motiveringen: Ger alltid 100% trots att hon kanske är lite för förkyld för att spela :-)
T växer och varje dag visar hon något nytt hon lärt sig. Just  nu sitter hon i mitt knä och lyssnar på denna låt med mig :-)
 
 
Ett tips från C´s tränare;-)
 
 
 
 

En annan dag påsk

Kategori: Vardag

Vilket väder!! Tillbringat förmiddagen på altanen, utan overall för Thyra. Superduper skönt!! Är oerhört mätt efter familjens påskmiddag idag. Kom dock på efter varmrätten att jag hade visst sista boxpasset idag... Mmm... Gött.. Så efterrätten får vänta.. Vill liksom inte spy Kicki i ansiktet.. 
Annars ny vecka - nya utmaningar! 
Fortsätter med att försöka lära mig springa och kanske vågar mig på ett spinningpass.. Men nu är det dags för box passet ”What does´nt kill you makes you stronger”!! 
 
Tjiing!!