VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

torsdag idag men inte imorgon

Kategori:

Hallå... Vad är de med folk.. Hysteri över julpyntet en vecka innan advent.. Alltså bara för att affärerna julpyntar strax efter midsommar betyder ju inte att jag behöver göra de.. lr? De måste ju för att vi ska handla innan advent för efter känns ju så där... Ja det blir bara dummare och dummare.. Snart går väl folk runt i vårkläder innan jul!! haha den lär ja få en kommentar på!
Nej det är upp å ner hej å hopp de mesta men vad gör de egentligen.. Blanda inte in mig i era dumheter bara. Har alldeles för mycket av de själv serni. Var på jobbet lr Hemvården(jobbar ju inte där längre) och kollade övert lite idag, det var som vanligt. haha Rossanna och Emma i samma team är ju riktigt intressant:-) skulle ja lätt kunna jobba med i!! vilken underhållning alltså! Ni som känner båda förstår ju vad jag pratar om.. Jisses:-)

Dopet!! ja dopet ja.. Hur jag än gör så blir de dop på lördag och söndagen är den jag längtar mest efter. Nej det ska bli härligt att samla massa folk. Men hur ska jag hinna prata med alla jag vill prata med? Kommer Emelie hinna ta kort på alla innan de försvinner? Har jag glömt nåt viktigt? Ingen vet förutom ja då jag som vanligt inte delger/delegerar nån.. Ja så om nåt går åt skogen så är det Peters fel... Jo jag skyller på han om ja vill..
Världens finaste gästbok hittade jag iaf hos Anna på förr&nu's mingelkväll igår. Såå fin!! Boken alltså.. Blev lite annat smått och gott oxå de e klart. En present till syrran då hon inte fått nåt av mig än, två honungsskedar som jag suktat efter länge, julklapp till svärmor och en liten vit tesked.. Ja bara älskar förr&nu!! it make me smile!!:-)

Nu ska jag fixa ihop några crossfit övningar sen förbereda mig för stavning!! Så gött att komma ut!!



tisdag

Kategori: Vardag

Så!! Då var bakandet nästan över. Får göra en silivia till imorgon då den blev så konstig.. Ja sen är det klart!! :-) Så jäkla grymma vi e ja å min sambo :-) Går som på räls liksom. 
 
Tage väckte mig och Thyra idag!! Kan med och ringa 10.15!! Fy!! Ja så nu är jag trött förstår ju vem som helst.. Behöva gå upp så tidigt... Fnys!! 
 
Sen kom syrran förbi en sväng. Lr ja typ hela dan blev det ju till slut :-) Sarah klippte henne lite. Blev så snyggt!! Det som är så bra med Sarah, hon kan ändra utseendet på dig så ögonen trillar ur på alla;-) 
Filippa passade på att klippa sig lite hon med... Fåglarna lär blivit överlyckliga efter den rensningen.. Så tråkigt att jag glömmer ta kort jämt!! Tänk om jag kunde komma ihåg det nån gång... 
 
Nu ska jag göra lite kvällsmat sen blir det faktiskt småstadsdrottningar :-) Lite låg nivå på det programmet så det blir bra underhållning på nåt sätt.. Men nej bra underhållning är det ju verkligen inte... Vet inte vad det är egentligen.. 
 
Nu bråkar mina kära barn med varandra igen så dax att avsluta här... Kan bli tokig!! 
 
 

måndag 26 november 2012

Kategori: Vardag

Så här såg min plan ut när klockan ringde 07.00: 
Gå upp och få iväg barnen till skolan.
Snabbt i säng och sova bort förmiddagen.
 
Nu sitter jag här och inte ett dugg trött ju... Thyra sover så jag ska börja planera julklappar :-)
Älskar att ge bort presenter!!
Måndag idag och sista passet på boxen.. Sen får jag köra på gym22 om jag vill boxas ;-) Får se om jag hittar någon boxkompis bara... Ska väl egentligen inte vara så svårt då hela Tibro tecknat avtal där känns det som.. Kommer förmodligen vara överfullt den första tiden.. Jag kommer inte få plats bland alla träningsnarkomaner... Kanske lika bra att hålla mig i skogen.. Jag hundarna och resterna efter Arwen ;-) Ler varje gång jag kommer ut i skogen och ser en fin pinne/stock precis söndertrasad.. Arwen har varit här ;-) 
 
Idag däremot får hundarna gå på lådan.. Värst vad det regnar.. och andra pratar om snö... Jag har ingen snö!! Thyra som har fått snöboots så jag kan stoppa ner henne i snön... Kanske blir snö till helgen!! :-) Fint till dopet!! 
 
Nu är nästan listan klar på alla julklappar som alla som varit snälla kommer att få:-) 
 
Snöbootsen!!
 
Mina hjärtan och ljuslyktan tänd 
 
 Pontus present
 
Min fina bricka med bla den nya efterlängtade saxen:-) 
 
Hjärtan är så fint, speciellt detta från ib larsen finns hos Anna på Förr & Nu.

Söndag hela dan

Kategori:

Snacka om att helgen rusade iväg lr.. Nästa helg kommer förmodligen göra de samma och helgen efter de.. Sen e de jul och nyår och vips ska vi lära oss skriva 2013.. Ja det är väl så de flesta av oss har de..

Söndag idag och vi har tillbringat några timmar på elins esplanad. Tjejerna är klara med kläder till dopet bara jag kvar.. Som alltid.. Slutar väl med att jag får ta nån gammal trasa .. Sen kom Lina och vi käka lite och så.. Nu ska vi göra lite kvällsmat då Cassandra kom hem precis från handbollsmatch. :-)



Kusinens fina tårta vi blev bjudna på igår som efterrätt tillsammans med marängtårta, kladdkaka och någon smörnougattårta. Till varmrätt blev de grillat:-)

porslin

Kategori:

Ja idag blev jag äntligen med tallrikar:-) det blev rosa mattallrikar och jag är supernöjd! Fattar inte varför jag har gått och tvekat egentligen.. Det är ju jag som bestämmer;-)

Nu sitter jag och väntar på pappa med fru.. Vilka tidsoptimister de är... jösses.. Cassandra tjatar på om nån saga som hon vill skriva fast jag ska hitta på den..

Blä för alla som tjatar!!

it´s friday i´m in love!!

Kategori: Vardag

Ja på topp idag!! :-) vart i skogen med hundarna och hunnit duscha, passade på att sätta mig vid datorn då P & T sover än..
Boston väntar medans jag stretchar;-) 
 
Hade tänkt skriva en önskemusiklista men vet inte om jag orkar.. tar sån tid.. Bättre att lyssna på radion kanske.. Ja det har jag ju gjort på morgonen redan.. Va de Anders Timell som vart på Swedish house mafia tro. Ja det var tydligen riktigt bra enligt den som vart där iaf.. Gillar inte den typen av musik men vilken teknik!! De är tydligen riktigt grymma kollade lite på you tube. Coolt.. Fast mitt hjärta klappar alltid för Dolly, Alan, Johnny och alla andra goa sångare inom kategorierna country/rock/pop. Är en månglyssnare ;-) Shit vad konstiga ord jag slänger mig med idag.. Ja sån e ja!!
 
Thyras nya snöttefilt
 
 
Skulle åkt till skövde idag och letat porslinspennor men det behöver jag inte då jag var inne en sväng på Hemkompaniet och hittade de där!! Så bra!! Vart helt chockad då jag inte ens letade efter de där.. Och vips så fanns de där bara:-) Kollade på porslinet jag har tittat på nu i flera månader. Hon som jobbar där tycker jag är lite lustig tror jag för nämner det varje gång;-) "Åh det är så fint" "Frågan är vilket en ska ha i vilken färg" Ja hon ler mest nu för tiden och säger bara Ahhh joooo så kan det va :-) 
 
 
 

 
 

 
Ja men ni förstår ju... Hade jag haft plats och ok från min sambo så hade jag köpt alla färger i fyra:-) Men det funkar ju inte.. Vart ska jag ha allt liksom... Fast om jag byter ut allt vardagsporslin som vi har nu så blir det ju mindre i lådan... Ja men det skulle ju funka liksom... Nej nu får jag nog kolla närmare på detta:-)
 
Ha en bra dag allihop!! 
 
(Jag kan faktiskt säga allihopa nu för ser att ni är några stycken:-)) Jätte kul!! 
 
Tjingeling!!
 
 
 

Lurad

Kategori: Vardag

Ja då är det bekräftat att jag gått på niten... En av traderas bedragare... Inte kul när det handlar om ganska mycket pengar för min del men det var de som hade blivit av med betydligt mer pengar.. Ha så är det ju med tradera, chansning varje gång. Kan ju betala med paypal men nu gjorde jag ju inte de så... Ingen idé att gråta över spilld mjölk.
 
Idag ska vi baka rulltårta hade jag tänkt. Ska få till en god fyllning i hallonsmak och hoppas min idé ska fungera:-) Kollat julklappar för fullt nu på morgonen så har på ett ungefär koll på vad jag ska köpa till barnen iaf ;-) 
 
Thyra hjälper till med pizzabaket.
 
Han är hemma igen..
 
Fruktsalladen vi åt till kvällsmat härom kvällen.
 
1 äpple
1 päron
1 apelsin
1 kiwi
1 persimon
1 liten klasse gröna vindruvor
1 liten klase röda vindruvor
Marinerat i en fanta 33cl 20-30minuter
 
Tillbehör: Vispad grädde spetsad med Amarula
(Till barnen bara grädde ;-)

Bullbak och musikal

Kategori:

Ja då bakar vi igen då. Peter tycker om att baka bullar nu när han kan receptet utantill så det får bli hans syssla hädanefter..

Ikväll ska jag på musikal i gympasalen på Häggetorpsskolan. Trevligt!! :-)
Roligt med lite sånt i mörkret.

Nu tänkte jag dyka ner i tvättstugan en stund och se om jag kan få nån ordning på tvätten.. Förmodligen omöjligt men det lät bra ;-)

levande död

Kategori:

Har den mest stickande träningsvärken min kropp har provat på på gud vet hur många år.. Jag har så ont att jag inte kan röra mig.. Jävla skit kurs Cissi vart på och blivit inspirerad.. Vad va de bra för...
Hur ska jag komma upp ur sängen imorgon undrar jag...
Gaa!! Slog mig precis när jag hade sådan här träningsvärk sist. Det var i mitten av 90-talet och jag gjorde min praktikvecka i stallet. Praktikant under Magdalena och Jenny.. Omg.. Ja då mamma fick klä mig och Jenny putta ut mig ur bilen.. Ja då hade jag det så här.. ja nu kommer jag ihåg.. Ajajaj...

Ha!! Får ligga så här och hoppas barnet sover inatt. För skulle inte förvåna mig att hin hittar på nåt sånt när hennes mamma är mer död än levande..

På tal om att sova.. Pinsamt när folk frågar om hon sover på natten och vi bara "aa ganska bra vaknar typ sju åtta" jaha vad skönt.. våra barn har sovit 20minuter åt gången hela dygnet i... Ja där sluta ja lyssna.. Vad hemskt.. Fast å andra sidan någea powernap är bättre än inget och de va ju guds högra hand som hade haft de så.. Alltså guds vilja..
Ja så kan de va..

Nu somnar ja snart så tjingeling!! :-)

Nov. 20, 2012

Kategori:

Ja då har jag idag gått en sväng med hundarna, handlat och bakat bullar. Nu blev bullarna äntligen bra om inte perfekta. Kan vara bytet av receptet, byte av bagare eller ändringen från varmluft till vanligt som gjorde de.. Spekulerar inte mer i de.. ;-) Blir mer bakande imorgon.. Lika bra att bli klar nu för sen säger de bara vips så är det december..

Dop 1 december
Lucia 7 december
Stallfix 15 december
Spruta 18 december
Sen ta bort tandställning nån gång oxå..

Va tvungen att skriva ned de så jag kunde tänka..

Nu har Thyra gjort en powernap.. Då var tiden ute så att säga:-)


Thyra somnade mitt i middagen... Lite trött kan en säga..

måndag min måndag

Kategori:

Haha vet inte vad som hände där men titeln publicerades bara igår och nu när jag loggade in kom resten.. Märkligt..

Ja kom på varför folk e så korkade.. De löser ju inga korsord!! :-) Det är ju där skon klämmer!! Funderar på att starta korsordsmöten, som symöten fast lösa korsord istället. Kommer du då?


Alfons min Alfons filifalsons!!

Nej men funderat ett tag på det där med symöten.. Verkar ju himla trevligt. Det som behövs är en liten syväska som en tar med sig varje gång och sen fikar en i flera timmar:-) När han där hemma undrar vad en har gjort så e de dax att köpa lotter av röda korset och hoppas på vinst. Annars får en köpa ett par sockar lr nåt.. Ja skulle funka lätt!! ;-)

Idag har det varit en typisk måndag som jag inte trodde jag skulle överleva fast det gick tillslut bra. Slogs bra idag. Det kändes som om jag lämnade min egen kropp en stund. Var liksom bortdomnad på nåt vis. Då måste jag väl ändå ha tagit i ordentligt... Söta Vilda var och hejade på mig men jag kunde inte prata då min mun är så liten att den endast kunde användas till andning.. Men hon fatta nog vad jag mena. Hon är inte dum den ungen. :-) Får nog bli en sväng till henne i veckan. Hörde nåt om nån tårta lr va de va.. ;-)

Har ingen stavkompis denna vecka heller... hmm.. inte troligt att jag kommer ut själv.. Har så dålig självdiscplin så ni fattar inte.. Ja så är det nån som är sugen på en runda lr två i hörnebospåret så.. Kan dock inte onsdag:-) för då är jag på barnmusikal:-)


Marquz fina födelsedagstårta var så sjukt god!! Från brödboden.


Nej nu ska jag krypa ner och sova. Blir så trött nu för tiden.. Fattar inte de...



Nov. 18, 2012

Kategori:

På väg till mölltorp nu och ska hämta Filippa. Typiskt att en ska bwhöva åka i bilen när en precis har tvättat den.. Lät tvätten stå kvar så kan Peter spola av bilen när vi kommer hem igen:-) om den inte e stulen vill säga.. Folk har ju inget hyfs nu för tiden så skulle inte bli förvånad om de skulle ske.. På tal om folk.. Hur funkar de för en del egentligen? Nu börjar jag bli rädd alltså. Är folk med mening korkade? Vad tjänar en på att va de isof? Har jag allvarligt missat nåt lr är det som tolkar de.. Folk har fullständigt tappat greppet och förstår de inte ens... Åh stackars dem.. Vad ska en göra.. Jag skakar på huvudet.. Lr vad ska jag göra.. Det går inte hjälpa en som inte fattar att den behöver hjälp... 

fredagsstädning på en söndag

Kategori:

Ja det blir inte riktigt samma sak.. Men nu är det snart gjort iaf. Det tar lite tid för mig då jag hela tiden fixar med annat oxå.. Ny duk där, byta gardiner där och bäst av allt.. Jag tror jag har hittat en funktion till min tre vånings kakburk som jag bara tycker e så fin men dock så svår att placera.. Jag ska fylla den med massa pyssel saker tänkte ja:-) Smart va!!

Bäst att fortsätta så vi blir klara innan kalaset:-) Har ju glömt att göra ett födelsedagsinlägg åt min bror.. Ja det får bli i efterskott:-) Får han välja slipper han nog gärna. ;-)

hej hej!!

shopping

Kategori:

Lördagskväll in this house. Ja inte många knop idag. Lite shopping på förmiddagen med syrran sen hemma i soffan, lite aggressiv(trött) sen vidare till svärmor för god middag och bara slappa.. Skönt att vi fick hemmagjord chokladmousse med stekta päron till efterträtt, humöret vände fint ihop med det:-)



Fina adventsstaken jag bla köpte idag på förr & nu.. Och äntligen en fin visp:-) Cassandra kommer bli superglad!!




Bästa är ändå min fina lövljusstake <3



Imorgon är det packat schema men med kalas som avslutning så har vi ett kanonmål:-) Nu gör vi lördag kväll tycker ja..

Tack för idag!!:-)





lördag i november

Kategori: Vardag

Lördag morgon och jag var tvungen att gå upp för att beställa servetter till dopet :-) Skönt att vara uppe helt själv ibland.. Mörkt, tyst och jag känner mig duktig som är upp i tid. Bara positivt alltså med andra ord att jag klev upp 06.17 som småbarnsförälder fast barnet sover än... 
 
Kände en tryckande känsla att jag var tvungen att fixa till till dopet. Det är inte långt kvar och på måndag ska vi träffa prästen. Risken är dock att det kan balla ur lite när jag sitter själv och planerar och just nu är det i stil med något stort sagobröllop typ.. Så nu är det dags att skala av lite som sagt.. 
 
Möter upp min syster vid second hand idag, ja hon ska med dit:-) Haha!! Ska hitta värmeljushållare till hennes hem och kanske något mer fint ;-) Sen ska jag in till Anna på Förr och Nu och se om hon har något trevligt jag kan köpa för mitt presentkort jag fortfarande har kvar :-) *stor glad mun i hela ansiktet* 
 
 
Från fredagsfikat på Villann´s där min bakelse höll på att ryka..
 
 
På väg in till Skövde för lite presenthandling. Killpresenter är inte min grej alltså.. Supersvårt..
 
 
Thyra gillade verkligen att dricka ur flaska framför tvn :-) 

fredag 16 november

Kategori: Vardag

Legat i sängen en stund och småplanerat dagen så där som en kan göra ibland.. så tar jag dem kläderna och gör så, sen gör jag det och säger det.. osv.. När jag gör så hoppar jag oftast upp ur sängen ivrig och sprallig:-) Idag hoppa jag upp super glad tills jag titta ut och konstatera att det inte var sommar längre... Alltså planerat/drömt lite.. 
 
Nu är det iaf dags att gå upp och make this day så att säga.. Som jag säger varje dag... Som en liten rutinmänniska... Usch.. 
 
Stavade igår med Kicki och det var riktigt skönt vill jag meddela. Kommer vi fortsätta med i kombination med lite crossfit/crossnature övningar. Haha komer förmodligen se för roligt ut när vi står och hoppar "änglar" :-) 
 
Nnu hör jag någon som ligger och småskrattar i sängen :-) Undra vem de kan va.. 
 
Vi ska iväg på den tradtionella fredagsfikat idag med :-) 

torsdag

Kategori:

Idag ska vi till bvc. Väga och mäta. Sen vidare till jobbet en sväng tänkte jag.

Igår var Sarah här och klippte största delen av familjen så nu är vi så fina:-) Jag blev verkligen supernöjd med min frisyr!! Jag har sovit med blött hår och det tog knappt fem minuter att få ordning på håret. Då är det en kanonfrisyr!!:-) Småpratade en stund oxå;-) Lite skvaller e alltid roligt;-)

Nu får jag sätta lite fart som vanligt.. Hörs senare maybe!!



Nov. 14, 2012

Kategori:

Oj vad klockan tickar idag.. Har inte kommit längre än till frukost framför tvn. Stig Larsson hos Malou vilken idiot..
Ja idag har jag ingen plan alls.. Helt tom på idéer.. Får väl sitta här tills det dyker upp något:-)
Ska kolla igenom nya trädgård iaf;-)

Har kollat vad som väntar nästa år.. Oj ska jag klara av att jobba så mycket? Typ varje dag... Fram till pension... Ja det låter lite väl hårt tycker jag..

Nu har jag pratat i telefon fram till lunch så nu får ja ta lunch:-)

tisdag kväll

Kategori:

Redan kväll!! Hur går det till det här egentligen.. Jag hinner inte ens tänka "gör ja sen" förrän de e sen... Inget bak har de blivit men en promenad blev de till slut.

Nu har jag färgat Filippas hår, C är hos en kompis medans P och T är ute på vift.. Konstigt.. Skrev vän först men ändra mig bara för att jag fick för mig att någon skulle påpeka just vän... Inte lite märkligt eller hur?!?
Blir rädd ibland alltså..

Ja.. dagens middag blev inte någon favorit hos mig.. Blev nästan spyfärdig över köttet.. Köpt på Ica.. Smaka skit rent ut sagt.

Vi provar ju att veckohandla och hämtat alla recept på Ica.se. Förra veckan blev de billiga veckan från en buffetidning. Helt okej faktiskt. Sparar alla kvitton så får vi se sen om det blir billigare. En sak är då säker. Vi småhandlar faktiskt mycket mindre då vi har allt hemma.. Roligt med nytt recept varje dag iaf:-) Rekommenderas faktiskt.

tisdag is da shit!!

Kategori: Vardag

Måndagen avklarad och bästa dagen i veckan är här!! Så grymt nöjd efter träningen igår alltså, det var så vi fick sitta och bearbeta det hela en stund jag och Kicki :-) Cissi är en enorm inspirationskälla har vi kommit fram till!! Och så får jag reda på att hon ska köra på gymet sen oxå :-) Kanon säger jag bara!!
 
Idag är det kallt ute alltså.. Jag som tänkte ta mig en långtur med vagn och allt... Kommer ju frysa tår och fingrar av mig ju.. Kanske ska ta det en annan dag istället och ta bilen ett strög... mmm.. Tål att tänkas på. Annars har jag nog koll på det mesta. Om jag får lust ska jag baka bullar tänkte jag.. De förra blev som sagt skräp... Skulle behöva baka lite kakor oxå men det blir aldrig bra om en inte känner för det. Då är de inte bakta med kärlek och då blir det aldrig bra, hur bra receptet än må vara. Så ligger det till serrni. 
 
Imorgon ska jag klippa mig!! Whiii!! Så skönt det är!! Funderade på att klippa upp i nacken och långt fram. Men Peter tyckte jag skulle fundera på det lite till.. Jag brukar alltid ångra mig nämligen.. Håller på att spara ut håret och det är ju så tråkigt.. Ja vi får se vad Sarah säger, hon vet bäst trots allt:-) 
 
Nu vakna lillan till så nu får jag allt ta och sätta fart..
Fick ju tvättmedel igår oxå.. Gunilla, både för vit och kulör tvätt!! Känn på den!! :-) 
 
Ha en fantastisk trevlig dag alla ni!! 
 
 

farsdag

Kategori:

Ja idag är det deras dag och bestämma..
Jag och de stora tjejerna tog en sväng till Skövde och kollade in vad önskelistan skulle fyllas med:-) Åhléns är verkligen en butik en ska ägna lite extra tid för värst vad mycket snyggt de fanns där. Blå en otroligt snygg liten soffa. Ha den måste ja bara ha alltså. Till hallen tror ja.. Sen åkte vi vidare till pappa och fick tårta och han fick en fin kaffemugg :-)



Thyras pappa får vänta lite på sin farsdag present.. Mamma ute lite sent... Men det är en sån perfekt present!! Jag är så bäst på att fixa den perfekta presenten jämt!!

Nu kommer det snart gäster och tacos står på bordet.. Pappa Peter bestämt ;-)

söndag i november

Kategori: Vardag

Åh vilken sovmorgon!! Sitter med färg i håret efter en drömrik natt. Igår kollade vi Johan Falk... Omg säger jag bara!! Vilka bra filmer.. Varit lite besviken på de senaste när min kära Frank inte varit med så mycket... Ja det är verkligen han som gör filmerna!! Men shit, satt som på nålar hela sista filmen.. 
 
Idag är det den där tråkiga söndagen innan måndag.. Får nog försöka få lite motion idag så jag inte är så negativ.. Men det är ju lättare sagt än gjort.. Ett å tre så sitter jag där i soffan och klockan visar kväll.. Vem orkar göra nåt då liksom.. 
 
Kolla lite inredningsbloggar sen ur med färgen för att sedan kunna äta en lång frukost i soffan. Låter inte det som en toppen söndag? :-) Ja så gör vi istället tycker jag.. 
 
Beställt en vinterjacka förresten.. Letade och letade efter den perfekta jackan... Fastnade för en med namnet In your face!! 
 
 
Men av en slump hittade jag en jacka som var snarlik den största favoriten, dock utan den fina pälsluvan och en tightare modell.. men ändå.. När jag redan har beställt en??? Hallå??? Ja men så är det ju altid så jag tänkte beställa den med. Så är det bara. 
 
 

lördag

Kategori:

Yes!!! Hittade äntligen den efterlängtade appen blogg.se!! Nu ska vi bara se om den är nåt att ha..

Igår kom jultidningarna som jag hjälpte Cassandra att sortera sen var ju även surfplattan med som hon valt som premie. Verkligen nåt jag vill ha!! Kan snart slänga ut datorn alltså..


Men varför läggs bilderna på sidan...


Nu så!! Ja vi får väl se..
Vad händer idag då tro.. Inget planerat!! Det är rätt skönt ibland faktiskt.. Spelade kort igår, det var längesen sist och är så roligt. Bara vi vinner alltså:-)

Sen hitta jag världens bästa ordspråk!! Verkligen mitt nya motto!!

Det är bättre att hålla tyst och bli misstänkt för att vara en idiot än att öppna munnen och undanröja varje tvivelt.

fredagsfika

Kategori: Bilder

Ja idag blir det fika med bästa Gunilla!! Lyx på hög nivå säger jag bara!! Bjöd precis på lite bilder från festen i lördags. Lyckades även lägga ut på Peters facebook!! Så grym jag är!! Men någon har haffat min telefonkabel så fick maila bilder från mobilen och det tar en himla massa tid som jag inte har så det blev bara några stycken. 
Annars vet jag inte något vad som händer idag mer än den efterlängtade fikan;-) Får bli lite mer bilder 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jonas 30års fest

Kategori: Bilder


 

halv åtta hos mig

Kategori: Vardag

Ja visst verkar det trevligt?! Här sitter vi iaf jag och Thyra. Jag har ätit värma mackor och Thyra tog gröt. Filippa sover hos Marquz och Cassandra e på filmklubben..
Fullt ös idag med bullbakande Alfons men nu tänker jag byta recept.. Blir inte alls bra alltså.. Tänkte först skylla på Alfons men kom på att de inte gick då jag bjudit på dessa små och hårda bullar förr.. Värsta jag vet när jag inte kan skylla på nån... :-(

Thyra har fått lite nytt idag oxå:-) snuttefilt bland annat :-) l

Handbollstorsdag

Kategori: Vardag

Idag har Cassandra handbollsträning och det är det hon längtar till varje måndag:-) Handboll är roligt tycker jag så jag verkligen håller tummarna för att hon kommer fortsätta att spela detta.
Sen är det bullbak på schemat!! Alfons kommer och hjälper mig som tur e.
Shit nu är snart denna vecka oxå över... Vad händer egentligen..

Hade fin besök igår utav min vännina, som han btw inte vill bli kallad "känns ovärdigt på nåt sätt" Jaha... Ni ser vad åldern drar med sig.. Ovärdigt... Ja säger jag Jonas så säger mormor "jaha en sån där" :-) Trevligt var det iaf:-) Skulle lägga ut bilder från hans fest i lördags lovade jag men då skulle hela internetet rasa ihop och bli som en papperstuss!! Det är väl märkligt, så fort jag ska bara göra nåt lite snabbt så ska det krångla.. Tur Peter ska fixa det idag så jag inte tryckte ut datorn genom fönstret..

 
Nu ska jag joina resten av familjen vid frukostbordet eller resten, två är ju i skolan förhoppningsvis.. ;-) 

onsdag va?!

Kategori: Vardag

Ja men visst är det onsdag? Jag har fått för mig det iaf :-) Nu har alla vaknat och jag har sparat hundpromenaden till Peter idag.. Det var så bitande kallt ute att jag bara inte klarade gå ut typ.. Men Peter är stark och tålig så för honom är det inga problem;-) 
 
Jag och Alfons har precis kollat på kläder och det är verkligen Blixten som gäller, " Whao snygg!!" till varje blixtenplagg och ok på de andra :-) haha ja men han är en väldigt tacksam pojk, för att vara fyra år så är han mycket medveten.. Ojojoj säger jag, en ska vakta sin tunga om en inte vill att saker ska komma fram... 
 
Nu ska Alfons leka lite säger han så då ska jag passa på att göra frukost. Stavgång i eftermiddag/kväll med bästa Kicki ska bli skönt :-) 
 
Dags att catcha this f*cking day!! Yeha!! 
 

Shrek och Fiona och träsktrollen

Kategori: Bilder

 
 

Ljungen som fick flytta till Emma :-)

Kategori: Bilder

 
 
 

ja hej tisdag!!:-)

Kategori: Vardag

Ja du Gunilla tisdag är nog min dag alltså.. Träningsvärken är inte så farlig och jag har superenergi:-) Candela är öppet och ingen har nån aktivitet att kasta sig iväg till.
 
Idag hämtar vi Alfons på dagis så sover han över hos oss. Härligt!! Han har ju längtat så efter att sova hos Peter men han jobbar tyvärr alltid eftermiddag Alfons mammavecka.. Ja det är som det är.. Men nu kommer han iaf idag och då kan han passa på att prova lite kläder som kommit. Ett par riktigt snygga jeans som jag hoppas passar.. 
 
Nu tänkte vi ta vagnen bort till Tage.. Dags att hämta matstol till Thyra. Ingen kan äta längre utan att hon ska smaka.. :-) Igår smakade hon katrinplommon, banan och palsternacka/potatis. Idag åkte jag förbi Ica för att köpa gröt. Hon äter typ allt.. Som en galning.. :-) Aktivt barn på de flesta områden med andra ord.. ;-) 

denna eviga måndag

Kategori: Vardag

Nu ligger jag äntligen i sängen och måndagen är förbi. Yes!! Nu kan vi sparka igång den här veckan!! :-) klarade träningen riktigt bra idag tycker jag;-) super taggad men trött:-)

I lördags var det party med utklädnad på schemat och klart vi klädde ut oss:-) Peter va lite anti men väl på plats så va de fullt ös kan jag säga. Bloggar från mobilen så bilder kommer imorgon om jag hinner;-)

Måndagar suger verkligen.. Det börjar suga redan på söndagen så för mig är måndag världens längsta dag alltså.. Men när den är över känns det riktigt bra!!

nu kör vi fredakväll!

Kategori: Vardag

Då var alla middagar klara för denna vecka:-) Fyra fnittriga tonåringar ska ta sig ner i källaren och kolla film och vi ska luta oss tillbaka och kolla lite Johan Falk;-) Unnat oss en pizza och nu vin och dessert ala Filippa! Härligt!!

Imorgon blir det maskerad för hele slanten:-) Min vännina fyller 30!! Haha de trodde vi aldrig att vi skulle bli så gamla;-)

1 november 2012

Kategori: Vardag

Okej... November alltså... Gött.. Det här året har gått fort alltså... men det har varit ett trevligt år tycker jag när jag snittar good and bad liksom :-) 
 
Idag åker vi till Blomdal och myser lite. Hoppas Emma har eldat ordentligt.. Tycker det känns ruggigt idag.. 
 
Igår var det ju Halloweenmiddag här och den verkade bli lyckad. Det var ett gäng glada häxor och en lieman/tjej som åt och berättade otäcka historier. cassandra summrerade kvällen med att de var dåligt på godisfronten. Att folk vågar att stå utan godis en sådan afton... Buuu hade jag aldrig vågat alltså.. Vi hade några stycken som jag snabbt gav godis. alla var riktigt bra utklädda!! Va roligt det är alltså:-) 
 
Nu har lilla Thyra vaknat och hojjar på mig så då är det väl das att starta upp dagen och komma iväg.