VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

En vanlig söndag

Kategori: Vardag

Idag tog jag en sväng till Skövde för att inhandla lite blommor. Enda godkända affären idag blev granngården. Varför kalla blomsterlandet och plantagen för blombutiker? Enligt mig skitsnack.. Dålig kvalité däremot! Lite sur så hittade jag ändå det jag letade efter:-)





Grejat mest som sagt i trädgården och nu ligger jag i soffan med ett glas vitt och slökollar på tvn.







Imorgon är det dags för simskolan i Örlen. Sen äntligen hämta pärlan! ♥ Det har verkligen tagit tid i år men nu så ska hon vara fit for fight hoppas jag:-) In med barnstolen bara så är allt på plats:-) ★★

Åkte en sväng till Ogeby ikväll oxå. Thyra hittade en söt nalle i trädgården.




Semester i bilder

Kategori: Vardag











semester

Kategori: Vardag

Ja andra veckan på semestern börjar lida mot sitt slut. Tre veckor kvar.. Har varit en sväng i Dalarna och Rättvik iaf och förhoppningsvis blir det en sväng till med husvagnen. Annars... Fullt ös som de ska va:-)




Strandhäng igår vid Breviks camping.

Hallå. Tisdagen va läääänge sen

Kategori: Vardag

Ja verkligen!! Blir väldigt lite bloggande
och mycket fotboll/jobb/möten/trädgård/packning. 
Jag har iaf gått på semester!!:-) 
Imorgon bli sväng till Thyras dagis. Spännande!! 
Annars blir det lugnt och husvagnen skall väl få rulla lite har vi tänkt:-) 
 
Thyra gillar att gnaga på majskolvar
Arbetskompis bjöd på kaka och tända ljus när det var dags för mig att gå på semester. "Tolka de som du vill, sa hon" ja jag tog en bit och tolkade på:-)
Studenten i fredags oxå. Vilken härlig dag för vissa!! Men jag tycker att de som inte klarat examen ska inte heller få va med. Min åsikt alltså. 
Vart på fotbollscup i helgen. Ulvacupen så närsgårds typ. Tjejerna spelande kanonbra och är ett vinnande koncept helt klart. Stolta föräldrar hoppade jämnfota!! Fick lämna ifrån sig segern i A-kvartsfinal men mosade på hela matchen. De gav liksom aldrig upp!! Så roligt att se!! 
Firade fina Rossana igår som gått och blivit gammal bara så där.. Dock hittade jag inga ålderstecken förutom de fina blommorna på trappan möjligtvis.. :-) 
Gunilla och Vide hade med sig en så fin tårta oxå. Allt var så perfekt. Förmodligen för att vi är vi liksom. 
 
Nu ska jag nog försöka sova lite. Var ju i Tidan och på Vadsbovallen 7.15 imorses. #fotbollsföräldrar 
 
 

tisdag 4juni

Kategori:

Här sitter jag med solbrända läppar.. Solen var framme idag igen och vad gör vi då mån tro.. Japp! Rensar och gräver.. Nu är växthuset tömt och även så det gamla landet. Som förövrigt Filippa kom på en så bra idé! ! Fylla med sand!! Värsta beachen liksom!! Glädjedödaren P sa nej.. Ska du rensa det då... :-( Så det blir grus som herrn har tänkt sig.. Skitfult kommer de bli och jag tänker inte skyffla ut nåt grus. *sur*



Boston gilla fiberduken iaf :-)


Bara lägga plattor i växthuset nu så är ännu ett projekt klart. Bra om allt är klart innan semestern tänkte jag. Hade visst bara 7 arbetspass kvar.. 4 av dem kommer jag beta av denna vecka.. Fantastiskt!!

Nu ska jag provsmaka rabarberpajen jag gjorde tidigare:-)