VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

This swedish summer

Kategori: Vardag

 
Åh regnet de bara öser ner!! Tralala!!!😀 Fick kasta oss iväg till Jönköping för att köpa regnkläder till mig så ja kan stå ute och skrika vid sidan av fotbollsplanen. Cassandra är på cup i Habo denna helg. Lovely väder för sån aktivitet... Handboll e bra alltså😄 
 
 
Brännboll med jobbet i torsdags innebär träningsvärk idag.. hujedamej!! Den där cicci å lötta asså.. #squats blä!! 
Kul hade ja iaf😀 
 
 

när det väl gäller.

Kategori: Vardag

Sängen är renbäddad och ja kommer sova som en prinsessa med nytvättade fötter! Thyra håller låda precis så där som bara en två åring kan och lillebror sover ordentligt i sin egna säng. Filippa har åkt på lillsemester med Marquz och Cassandra sover på tältsäng i källaren. 30 åringen kollar förmodligen efter nåt billigt från kina och jag ska kolla inspo för matbord. 
 
Imorgon blir det frissan sen lunch med bästa G(uttalas gj) sen blir de att spöa Södra hemvården i brännboll! 😀
 
Sänder en extra tanke till min kära mormor som får tillbringa natten på sjukhuset. 💖 
 
 
 

Husvagnslivet delux

Kategori: Familj

 
 
 
 
 
Då va denna helg över. Inget stress bara slapp. Har de fattas nåt lr om vi känt för att gå hem å duscha så har det gått fint. Att campa i mamma och Tages trädgård för en femtiolapp inkl. mat har fungerat alldeles förträffligt. Det regnade en skvätt precis men va gör de.. Bara låta husvagnen med blött förtält stå kvar tills de torkat. 
Peter jobbar och jag handlar upp lönen. Fin kombo vi två😊 Va och hämtade bord och stolar till Thyra nyss och ikväll ska vi kolla på ett runt bord med snurrfåtöljer till källarn. Mycket bord och stolar just nu! 😀 
 
Nästa vecka är det tänkt att ja å G ska börja röra på oss.. Ja vet.. lite tidigt men blir inte mindre av att sitta i soffan å amma precis som de säger. Så vi ska ge oss ut bland hurtiga motionärer och prova om de e nåt för oss lr om vi bara ska fortsätta sy våra egna kläder.
 
 Min vy just nu. Nya gardiner skulle inte skada. Får nog kolla upp de med min begåvade sykompis.😊
 

Midsommar

Kategori: Vardag

Dagen gick verkligen i ultrarapid! Nu ligger vi i sängen på Broholms camping. Natti natti

Badrumsnytt

Kategori: Bilder

2st trälådor och två burkar från lagerhouse.
Tyg "björkdungen" hem&hobby.
Gardin uppsatt med gardinspiral.
 

Att trivas med livet!

Kategori: Vardag

Ja just nu är det en perfekt sammanfattning av mitt liv i stunden. Bort med den negativa stressen och behåll den positiva. Snabb ventilation hos vännen idag gjorde att jag snabbt rensade huvudet på massa måsten och konkreta beslut togs och mycket blev gjort. Så slapp i soffan med ett leende blev de till slut. 
Lite nytt till badrummet i källaren.
 
Syskonen Nilsson snackar lite. 😊
 

sommar!!

Kategori: Vardag

Så härligt det är med sommarlov!! Cassandra ska ju dock gå på dagkollo två veckor men ändå!! 😀



En bit av altanräcket. Blev helt klart godkänt måste ja säga.☺

skolavslutning

Kategori: Vardag

Ikväll va det dags för Cassandra att ta sommarlov. Det gjorde de verkligen! Sprang ur kyrkan som rena koutsläppet. Trodde ja skulle dö.. 😀 Klarade mig precis, tur ja hade lågskor på mig.





Nu ska jag slappa loss ordentligt!!

onsdag

Kategori: Vardag

Älskar verkligen sommaren!! imorgon är det skolavslutning för C och på fredag F. Härligt med sommarlov!!☺ Annars är Thyra febrig och hostar.. igen.. så tråkigt och framförallt jobbigt för henne..


Theo under sitt träningspass idag☺


Syskonen Nilsson delar på liggdelen. Syskonvagn va rätt onödigt..


Ja även sittdel😀


Ja å Gunilla festade ju till de i lördags oxå. Premiär!! Hade skitkul och är fortfarande vänner😉

onsdag kväll

Kategori: Vardag

Ligger i sängen och nattar Thyra till mamma mu och kråkan.. Älskar de!! 😀
Blev ett trevligt besök av Gunilla med Vide på eftermiddagen och har hunnit såpat ena altanen och lekstugans altan. Så luktar mest såpa av hela mig! Får bli en omgång till tror ja allt.







Ibland kan en hitta både det ena och de andra på Netto. Vart där två gånger idag så fick skicka C sista gången annars hade väl "Tom" undrat om ja stötte på honom😊



Japp!! Två kokospalmer fick följa med hem en av gångerna! Coola tyckte ja!

Långhelg redan över..

Kategori: Vardag

Softar i soffan med Theo idag. Pappan jobbar och syrrorna är iväg på lite annat. Skön långhelg vi har haft. Laddade inför veckan som kommer med en pw i hörnebospåret imorse samt lite gräsrensning. Staketet på ena sidan är snart klart oxå. Blir kanonbra! Sugen på att fortsätta med sten/plattläggning nu alltså!☺