VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

Påsdagen och klockan är ställd ->

Kategori: Vardag

Ja här blir det tomt.. Min telefon är avliden.. Bloggar mycket från den så det lär väl vara ganska tomt här.. Inga bilder på Instagram heller tyvärr.. Men jag har inte gått upp i rök!! Det är ju risk för att folk kan tro att en är borta om en inte syns i sociala medier. Dagens samhälle serrni!! Ja vi måste ju följa utvecklingen liksom. Hur mycket vi inte gillar de.. Vår föräldrar har gjort det och deras föräldrar, om inte prata om vad DERAS föräldrar fått gjort.. JA då är det väl ändå inte så farligt.. Lr? Tänk att mormor var med och bröt upp med en riktig hot baddräkt tex.. 
 
Bild tagen från Google
 
Kör ett jobbrace så här över påsk. Tyckte det verka bra liksom, lyckats ställa om klockan också. Bra anser jag själv! 
 
Hoppade min första löpträningstillfälle för att joina Cicci på hennes spinningpass. Jo du!! De snacka vi pass!! OMG!! Hade hellre kört FYRA löpträningsspass kan jag meddela! Nära döden upplevelse må jag säga!! 30minuter dödstrampning, fastspänd dessutom.. Mmm.. lovat prova 4ggr och sedan ha en åsikt.. 3 too goo.. 
Troligt... 
 
Ska planera för familjens påskmiddag imorgon tänkte jag. Trerätters med lamm som huvudrätt kanske.. Var hos Högbergs igår och blev bjudna på den mest lyxigaste middagen på länge. Det var lamm i stora lass vill jag meddela och jag fick mersmak! Otroligt mättande. Det var första gången i mitt liv tror jag där jag hade svårt att få ned efterrätten. Inte för att den var otäck, det har ju hänt, utan för att jag var så mätt. 
Galet gott var det och trevligt sällskap är ju inte heller fel. Både Sebbe/Cissi och Ida var ju hemma :-) Så det blev några timmar i Västanå.
 
Påskmiddag hos pappa var däremot snabbare avklarad. Kasta i oss maten och på med kaffet och fort ut och röka. Så vi åkte efter en timme. Ja varför slöa till de liksom.. ;-) 
 
Nu har klockan tickat iväg ovanligt fort så nnu får jag nog snabba på innan jag ska iväg och tillbringa kvällen med mina underbara arbetskollegor! 
 
Glad Påsk på er!!

lite av vart

Kategori: Vardag

Med stormsteg närmar vi oss påsk och allt vad den innebär. Fortfarande vinter men hoppet finns kvar att vi ska få sommar, sol och värme!
På onsdag ska jag påbörja min löpträning. Ja precis!! Ska försöka mig på detta. Hittade på iform ett program som, för mig, känns genomförbart. Tror inte det är nåt för mig men måste ju prova iaf. Kanske jag kommer dundrandes likt en Malin Ewerlöv:-)

Fick sug efter lite vårstädning igår så passade på att måla om tvrummet. ;-)

 
 
Ikväll har vi varit på kalas då Jocke fyllde år på självaste våffeldagen! Inga våfflor dock utan smörgåstårta och olika tårtor:-) Våfflor fick det bli till frukost idag. Gillar att chefen står och gräddar våfflor till mig!! Nästa år kanske hon skulle ha ett fint förkläde oxå. :-) #sy#till#chefen#våffeldagen#2014
Imorgon blir det frukostdejt med G och Crazy samt Rosa;-) blir bra en tisdag tycker jag. 
Annars är det mest diss på självupptagna korkade jubelidioter och hängning. 
 
Tack för idag!! 

vårdagsjämning jo ja tackar

Kategori: Vardag

Kan ni tänka er? Att vinter inte vill släppa taget bara.. Så envist och högljutt och så inte svenskt. Har precis kollat de vanliga bloggarna och ja de flesta är tydligen i Thailand!! Här sitter jag med halvsnuva och drömmer mig bort. Helt plötsligt kommer jag inte ihåg hur det känns mot huden när det är varmt! Men hjälp!! Som bastu typ va?! Hoppas jag får uppleva detta snart..
Nu äe det dags att försöka sova. Läst att sömnen är viktig för hälsan så bäst att sköta sig så det inte blir nån slags ohälsa av det hela..

back on track!!

Kategori: Vardag

Japp ett härligt sjukt jobbigt boxpass är avklarat och nu är jag igång igen!! Shit är nog bland de bästa på att fuska när det handlar om mat och träning. Varit iofs sjuk men det kan jag ju inte skylla på när det handlar om maten.. ;-) ja så det är bara att ge sig på det igen.. träna mer än du äter liksom. Mycket enkelt:-) 
Sen är det ju denna j*la snö!! Och kölden ska vi inte prata om!! Fy bövelen alltså!! Jag behöver vår och plusgrader nu annars bli jag tokig!! Ja det är ett hot!!! 
Imorgon ska vi på öppet hus på Häggetorpsskolan. Ska bli trevligt:-) Annars har jag en underbar tvätthög som väntar så snällt på mig. Och nej den ingår inte i P's sysslor. Då har jag inga kläder kvar snart om herr över 60 grader och torktumlar allt ska släppas lös i tvättstugan. 
Han är bra på så mycket annat så jag har släppt igenom hans beteende när det handlar om tvätt. Eller ja han bär tvätten upp och ner ju ;-) ♥
Nu blir det snart god natt!! 

tittut!!

Kategori: Vardag

En snabb titt in här sen är det god tid för sängen. Jobbat ikväll så imorgon är jag ledig! Gött att va ledig måndag alltså. Gillar inte måndagar.. Det är nåt konstigt med måndagar.  Vill bara att dagen skall ta slut liksom.  Behöver nog göra nåt åt den känslan. Kan aldrig vara nyttigt. Nej nu åker ögonlocken ned.. natti natti
 

fredag lördag söndag

Kategori: Vardag

 
Startar helgen med ett kvällspass. Så då kan jag ligga i soffan en stund nu innan lunch. Me like a lot!!:-) Har inte gjort många knop idag då Thyra fortfarande är väldigt snorig och hostig. Vi ställde till med lite bak iaf. Thyra fick godkänna kaksmeten genom att slicka rent slickepotten. :-)  
 
En liten påskbanankaka fick det bli till 11kaffet.
 
Igår svängde jag förbi mina exsvärföräldrar på lite fika medans Cassandra tränade. Fick ryka in och rädda Lenas tålamod då hon inte kom in på sin facebooksida. Viktigt det där med fb tydligen.  De har ju fått nya grannar som renoverar för fullt . Kul tycker de med lite yngre på gatan. Det är kanonbra gata tycker jag med. Härlig stämning och bröderna Ogeby har härdat de äldre så de är vana vid de mesta. Vi hade en tanke en gång att köpa hus där men hann inte mer än tänka så var huset sålt.. Japp så kan det va.. vissa saknas och vissa inte.. 
Lite fika passar alltid till lite småprat om ditt och datt. Fredrik kikade förbi med lite underhållande prat oxå på sin rast. Han jobbar ju på swedwood som ska slå igen. Det är ju tråkigt alltså.. Vad ska jag hitta på om Tibro kommun slår igen... Kanske plugga till läkare.. ;-) Nu vill vovvarna komma in då de förstått att Thyra har ätit..

Torsdag

Kategori: Vardag

Idag blir det att ta ut oljetanken och i samma veva planeras det badrum :-) Ska kombinera det med tvättstuga tänkte vi så det är ju en del saker som ska få plats. Önskar ju få upp tvättmaskin och torktumlare från golvet och sedan behövs det MYCKET förvaring av tvätt. Vår tvätthög är aldrig liten så det är ett måste :-) Önskar ett strykbrädeskåp också, men det är ju inte nödvändigt förstås.
 

 
Varma trädetaljer såsom bänkskivan prägel från IKEA
 
Dessa skåp hade jag tänkte ska fungera som tvättskåp.
 
Nu blir det promenad i solen!!!
                            

sjukstugan bye bye

Kategori: Vardag

Ja nu börjar vi komma på rätt spår igen. En hel dag feberfri så imorgon ska jag allt jobba lite.
I fredags var vi på Millners och åt grillbuffe.
Den var helt okej. Vi firade styvmors 50års dag:-) och det gjorde vi även på lördagen rejält! Buffén blev en succé och kocken blev kalas;-) så söndagen var återhämtardag..
Kalas på mitt vis ;-)

tisdag 5 mars

Kategori: Vardag

Idag är jag ledig!! Tjohoo!! Det firar jag med att slänga på mig ljusa vårträningskläder och bege mig till gymmet!! Har reservplats 1 på cirkelspasset så lika bra att vara där om någon ångrat sig. Annars får jag träna själv:-) Troligt;-)
 
Peter har ju äntligen målat om köket. Jag ångrade mitt val av tapet nästan innan de hann att torka. Vitt är det bästa i ett kök, iaf vårat lilla. 
 
 
Taket har vi ju ångrat också väldigt många gånger att vi inte målade när vi satte in köket men som sagt vi ville bli klara med köket, då vi satte in det runt jul :-)
 
 
Är ledig bara idag så ska trycka denna dag full med att-göra grejer!! Nu fick jag lite att göra så tjingeling!!
 

Lördagsgodis

Kategori: Vardag

Jobbhelg men tar och gör kvällen en lördag tyckte jag verka bra ;-) Lite sugen på att dra och köra ett kettelbellpass med Jenny om vi får ihop det med fåtöljhämtningar och dylikt. Annars blir det väl en lugn dag. 
 
Cassandras rum när det vart färdigt. 
Hon blev verkligen överraskad och superglad. Kul att det uppskattas för usch vad tråkigt och göra nåt som inte uppskattas.. 
 
Uppskattning får jag däremot ofta nu för tiden!! Köpt en välanvänd äggkokare till jobbet och nya teskedar. Rotar i lagar och paragrafer efter rättvisa och hittar det lättare än en kan tro faktiskt. Jag är helt inne på att jag ska starta ett eget fack. Tro allt att jag skulle klara de galant;-) 
 
Ska försöka ordna det mesta till Katrins överraskningsparty nästa helg i veckan. Kallskuret med potatissallad och bröd med olika ostar hade jag tänkt mig. Givetvis en stor sallad också!! Sen blir det fullt ös ner till Tibro parken och Cherry Tess!! I f*cking love her!! 
 
 
Nu måste jag kasta i mig lite frukost så jag orkar svinga klot:-)