VÄLKOMMEN TILL LILLA LILJA!

Alla hjärtans dag!!

Kategori: Vardag

Japp och jag är inte på humör... Vill helst bara elda upp allt och köpa nytt.. Sån dag idag serrni.. Inte så roligt men jag fick ju ett presentkort på Förr&Nu imorse så det ljusar ju upp lite :-) 
Försöker möblera om vårt råttbo och det blir bara värre.. Grejer överallt och jag får ingen ordning på nåt.. Fy vad ledsamt de är!! Måste söka inspiration.. Får bli några timmar framför datorn för att hitta den rätta känslan. Kommer den inte så är det tyvärr så att vi får leva i denna röra. Får sätta skyggslappar på P. Han avskyr verkligen när jag "stökar" till. Jag gillar inte när han kommenterar de heller så ja mycket muntert här. 
 
Ska försöka få till en liten kärlekstårta idag med, kommer gå som en dans med all den kärlek jag svävar på just nu... Mmmm.. 
 
Igår däremot var jag på bättre humör, köpte ett bonsaiträd till P :-) Perfekt till en hemmapappa att sköta om. Vet inte vart det tog vägen efter han öppnade den så tyvärr inget kort. Kanske ligger i soporna redan.. Igår var det en toppenidé iaf. 
 
Lite Instagrambilder får avsluta ett mycket positivt inlägg på en av de mest positivaste dagarna!!
 
Rosor till flickorna.
Presentkort till mig :-)
Vårblomma till mig från mig i mitt underbara vinglas som jag var tvungen att damma ur!! 
Underbar vimpel från Lillemor!! 
Gårdagens lunch som oxå blir dagens. Fisk-och räksoppa från Åse 56kilo.se ´s kokbok
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: